FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

15.04.2008 11:54

“Afrontem aquestes tres finals amb molta il·lusió”

www.fcbarcelona.cat


Resten només tres jornades perquè finalitzi la temporada de futbol sala, i el Barça Senseit s’ho juga tot en aquests darrers partits, que es presenten gairebé com tres finals. Rafa Muñoz assegura que les afronten “amb molta il·lusió”.


Els homes de Marc Carmona afronten les últimes jornades de la Lliga com tres veritables finals: “Són tres finals que afrontem amb molta il•lusió i amb moltes ganes d’arribar a l’objectiu que ens vam plantejar a principis de temporada: ser-hi al play-off”, afirma el pivot Rafa Muñoz.

Primer, l’Interviú

El primer d’aquests partits decisius per al conjunt blaugrana es disputa divendres contra l’Interviú Fadesa. Malgrat que els madrilenys no es juguen res en aquest matx, l’ala-tanca Dani Fernández està convençut que serà igualment complicat: “L’Interviú mai és assequible. Si veuen que perilla el seu partit sens dubte ho donen tot per guanyar-lo, és una qualitat que tenen”.

Guanyar a casa

interviu_benicarlo.jpgD’altra banda, Rafa Muñoz considera que l’Interviú arribarà al Palau “molt motivat tant pel que representa el Barça com pel propi ambient que es respira en aquest tipus de partits”. El pivot blaugrana creu que serà un partit molt complicat en què hauran de fer el seu propi joc sense pensar en el rival.

En aquest mateix sentit s’expressa Dani Fernández, que coneix bé el potencial del conjunt madrileny ja que va ser l’equip on va debutar amb 16 anys: “Independentment de qui vingui nosaltres hem de guanyar a casa sempre perquè hem de treure els punts”.

L’equip, animat

Tot i no haver aconseguit guanyar en els últims tres partits, els de Carmona estan preparats tant física com mentalment per aconseguir la victòria divendres: “Cadascú hem de fer examen de consciència i estar bé, perquè si no ho fem així ens anem cap a baix. Entre nosaltres parlem molt i ens trobem animats per treure el partit endavant”, destaca l’ala-tanca blaugrana.
“Afrontem aquestes tres finals amb molta il·lusió”
Crida a l’afició
Quant al paper de l’afició, els jugadors demanen que continuï la mateixa tònica d’aquesta temporada, ja que s’ha convertit en un puntal imprescindible per a l’equip. “Volem que ens continuïn recolzant com ho han fet fins ara, i que fins i tot donin un pas més perquè puguem aconseguir els tres punts divendres”, demana Dani Fernández.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana