FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

15.04.2007 15:13

Premi a l’esforç

El FC Barcelona Senseit ja no és en zona perillosa. Després de moltes jornades, els homes de Marc Carmona han aconseguit sortir del pou de la zona baixa i són actualment dotzens després de l’important triomf davant del Playas de Castelló.


Amb patiment, amb fe, amb esforç i amb molt treball, els homes de Marc Carmona comencen a deixar enrere els fantasmes. Amb quatre jornades per endavant, ara mateix el matx més complicat serà el de la propera setmana davant el Boomerang Interviu. L’objectiu, però, ha de ser el d’assegurar els punts que resten per jugar a casa, de la mateixa manera que ho van poder fer ahir davant el Playas de Castelló (4-2).

Fes clic aquí per veure el calendari de partits del FC Barcelona Senseit

Tres mesos de sequera

Després d’una llarga travessia pel desert, en la qual l’equip de Marc Carmona va arribar a estar tres mesos sense conèixer la victòria (novembre, desembre i gener), el FC Barcelona ha tornat a assaborir el regust del triomf gràcies a tres victòries en els mesos de febrer, març i abril. Sens dubte que el triomf davant El Pozo Murcia (4-2) va ser un dels més sonats. I és que els ‘pimentoneros’ són actualment tercers a un sol punt del Boomerang Interviu, el proper rival de l’equip blaugrana (dissabte, 21 d’abril a les 18:30 hores).

Triomfs a preu d’or

En les 26 jornades que es porten disputades, el Barça Senseit, ha guanyat 6 partits i n’ha empatat 6 més. Les victòries, però, han tingut un regust especial perquè s’ha guanyat davant equips de la talla del Benicarló, quart classificat, el Pozo, tercer, i el Carnicer Torrejón, vuitè. Per tant, les tres victòries han estat autènticament d’or.
Premi a l’esforç
Segueix mullant davant el seu exequip
Javi Rodríguez segueix molt fi de cara a porteria en els partits que s’enfronta amb el seu exequip, el Playas de Castelló. Si en el partit d’anada va marcar un gol, a la tornada també va estar fi, amb un gol espectacular pràcticament sense angle. Rodríguez porta ja 11 gols en aquesta Lliga i està a sis del màxim golejador blaugrana, Dani Fernández.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana