Puyol dóna l'ensurt

26.03.2008 23:52

Els internacionals han superat amb nota els seus compromisos de seleccions. L’única nota negativa l’ha donat Carles Puyol. El capità blaugrana s’ha retirat amb problemes al turmell dret.

La subcampiona del món, França ha guanyat a París l’Anglaterra de Capello. Gudjohnsen ha donat la victòria a Islàndia i Gai Assulin ha debutat amb la selecció absoluta d’Israel. Espanya ha superat Itàlia amb un golàs de David Villa, en un partit marcat per la lesió de Puyol. El capità del Barça ha abandonat el terreny de joc per una trepitjada al turmell dret. Ha estat la notícia dolenta de la jornada internacional blaugrana.

Puyol es retira al quart d’hora

El capità blaugrana formava a l’alineació titular de la selecció espanyola fent parella a l’eix de la defensa amb Marchena. En una acció fortuïta amb Di Natale, Puyol s’ha fet mal al turmell dret i ha estat substituït per Albiol. Aquest dijous els serveis mèdics del Barça valoraran la lesió de Puyol.

iniesta-xavi_xselecciox.jpgEspanya, amb una volea espectacular del davanter valencianista David Villa, ha aconseguit la victòria per al conjunt de Luis Aragonés sobre la Itàlia de Roberto Donadoni. Xavi ha realitzat un partit formidable fent parella al doble pivot al costat de Cesc i Iniesta ha jugat de mitjapunta per la dreta. Zambrotta ha sortit a vint minuts pel final en el lloc de Panucci.

Abidal i Thuram superen Anglaterra

abidal.jpgFrança ha superat l’equip de Capello per la mínima. Ribery, de penal, ha donat el triomf als “bleus” a l’Stade de France i els dos jugadors blaugrana han jugat tot el matx. En un partit força igualat, Éric Abidal ha actuat de lateral esquerre i Thuram, capità del conjunt entrenat per Domenech, ha jugat de central al costat de Gallas.

Gudjohnsen, dóna el triomf

guddy_islandia1.jpgEl davanter blaugrana ha donat la victòria al seu equip davant Eslovàquia a domicili. El conjunt islandès s’ha avançat amb un gol de Thorvaldson al minut 71. Un minut més tard Mintal ha igualat per la selecció eslovaca i Gudjohnsen a 8 minuts pel final ha donat el triomf a Islàndia.

Debut històric

Un altre de les joies del planter blaugrana, Gai Assulin ha debutat aquest dimecres amb la selecció d’Israel. Amb només 16 anys (en farà 17 el 9 d’abril), Assulin ha fet història debutant amb l’absoluta a l’estadi Ramat Gan de Tel Aviv. D’aquesta manera es converteix en l’internacional israelià més precoç, superant el davanter del Chelsea Ben Sahar. Israel ha superat Xile per 1-0 amb gol de Benayoun i Gai ha entrat en el minut 79 de partit.
Bojan protagonista
La selecció espanyola sub-21 va superar el Kazajistan (5-0) amb protagonisme destacat de Bojan Krkic. El davanter de Linyola va anotar el tercer gol amb una acció espectacular.