Golàs de xilena de Bojan

26.03.2008 10:14

Bojan Krkic continua en ratxa. El davanter blaugrana va marcar un dels 5 gols de la selecció espanyola sub-21 contra Kazajistan en una rematada acrobàtica espectacular.

La golejada del combinat d’Iñaki Saez contra Kazajistan (5-0) va tenir el seu punt àlgid al minut 32 de partit. La selecció espanyola ja havia encarrilat el matx amb gols de Capel i Jurado però el públic d’Antequera va gaudir d’alló més amb una acció técnica espectacular.

Gol acrobàtic

El davanter del València Mata centra des de la dreta i Bojan s’inventa una rematada acrobàtica, una xilena impecable amb la que supera el porter Shabanov. Era el tercer gol d’un partit molt desequilibrat des del minut nou quan Bojan havia assistit Jurado en l’acció del primer gol. El primer temps va concloure amb un gol de Mata que deixava sense opcions als visitants. resultat parcial (4-0) que on el partit estava més que decidit. Amb tot resolt Iñaki Saez va substituir al descans Bojan per Callejón, l’autor de l’únic gol d’un segon període molt més insípid.
Dos jugadors amb passat blaugrana
Dos dels titulars d’aquest partit classificatori per l’Europeu sub-21 han passat pels equips inferiors del Barça. Gerard Piqué, ara al Manchester United, i Capel, al Sevilla, són peces clau en la defensa i el mig del camp d’Iñaki Sáez.