Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Sessions informatives per als Compromissaris


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

03.09.2011 11:01

Sessions informatives per als Compromissaris

www.fcbarcelona.cat


Tal com va informar el portaveu del Club, Toni Freixa, des de deu dies abans de la celebració de l’Assemblea de Socis Compromissaris (24 de setembre), els socis podran consultar les diferents qüestions que s’hi tractaran.


Foto: Arxiu.
Foto: Arxiu.

Així, els socis podran conèixer els detalls de les qüestions previstes a l’ordre del dia i també els tres punts que la Junta Directiva ha decidit incloure, com són la ratificació de l’acord amb Qatar Foundation, la ratificació de la normativa del 'Camp Nou sense fum' i l’aprovació del projecte de la Grada d’Animació.

El Club ha organitzat jornades informatives presencials sobre els temes que es debatran i que es votaran a l’Assemblea. Aquestes sessions tindran lloc els propers dies 15, 16, 19, 21 i 22 de setembre. L’horari d’aquestes sessions serà de 18 a 21 h.

Aquestes sessions estaran formades per grups de 15 socis. En els propers dies, el Club informarà de com inscriure’s en aquestes sessions. La inscripció es podrà fer de manera presencial a la mateixa OAB o a través de la pàgina web del Club.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana