Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


L’Assemblea, el 24-S, amb tres punts claus


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

01.09.2011 11:53

L’Assemblea, el 24 de setembre, amb tres punts claus

Jordi Clos


El portaveu de la Junta Directiva, Toni Freixa, ha informat que la propera Assemblea de Socis Compromissaris es portarà a terme el dissabte 24 de setembre, coincidint amb la festivitat de la Mercè i amb el partit de Lliga contra l’Atlètic de Madrid.El 24 de setembre del 2011 se celebrarà l’Assemblea de Socis Compromissaris que tornarà a tenir lloc al Palau de Congressos (15 hores en primera convocatòria i 15.30 en segona). Segons ha comunicat Toni Freixa, entre d’altres coses, servirà per “ratificar el contracte amb Qatar Sports Investments, per ratificar la iniciativa ‘Camp Nou sense Fum’ i per aprovar el projecte de la grada d’animació”. El portaveu de la Junta ha assegurat: “Hem constatat que el soci hi vol dir la seva i la nostra voluntat és que tingui sempre l’última paraula”.

2011-09-01_RP_TONI_FREIXA_003.jpgRatificació de l’acord amb Qatar

Sobre la consulta pel contracte amb Qatar Foundation, Freixa ha recordat: “Existeix un acord de l’Assemblea del 2003 que autoritzava la inclusió de publicitat a la samarreta. Per tant, la consulta no es requereix per estatuts. És simplement una qüestió de respecte i consideració a la voluntat dels socis”. Al mateix temps, ha apuntat: “La Junta està convençuda que és el millor acord de patrocini possible i que la reflexió dels socis conduirà a la ratificació”.

Ratificació de la normativa 'Camp Nou sense Fum'

També es decidirà, en un dels punts de l’ordre del dia, la implantació de la prohibició de fumar al Camp Nou. Toni Freixa ho explicava així: “En el seu dia la Junta Directiva va recomanar no fumar a la graderia. Ja es va anunciar que l’Assemblea se sotmetria a aquesta qüestió per incloure-la com a norma del Club, com ja s’aplica en altres països”.

Aprovació del projecte de grada d’animació

Un altre dels aspectes sobre els quals els compromissaris podran dir-hi la seva és el projecte de grada d’animació. Segons el portaveu de la Junta, en aquest sentit “no hi ha cap replantejament; el que hi ha és un plantejament complint uns requisits molt estrictes en matèria de seguretat”.  

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana