Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Un any de la victòria electoral de Rosell


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

13.06.2011 10:55

Un any de la victòria electoral de Rosell

www.fcbarcelona.cat


Aquest dilluns es compleix un any del triomf de Sandro Rosell a les eleccions a la presidència del Barça. En aquest temps el Club ha viscut un curs extraordinari, amb una intensa activitat, tant nivell esportiu, com econòmic, institucional i social.Seré el president de tots. Vull que tots els socis sàpiguen que avui comença un compromís. Sóc plenament conscient de l’altíssima responsabilitat que assumeixo havent assolit aquests extraordinaris resultats. No us fallaré”. Ha passat exactament un any d’aquestes paraules de Sandro Rosell, que el 13 de juny del 2010 acabava de guanyar les eleccions a la presidència del FC Barcelona gràcies al 61% dels vots dels socis.

Excel•lència esportiva i contenció econòmica

A partir de l’1 de juliol la Junta Directiva presidida per Sandro Rosell prendria possessió del càrrec i adoptaria mesures cabdals en totes les àrees. Tres punts capitals del primer any de mandat de Rosell han estat mantenir l’excel•lència esportiva, treb allar per assolir la sostenibilitat econòmica del Club i impulsar el paper del soci com a propietari de l’Entitat.

En aquest sentit, es va dissenyar un nou organigrama esportiu, el cos tècnic encapçalat per Pep Guardiola va segellar la seva renovació per una temporada més i finalment el primer equip de futbol aconseguiria tornar a regnar a Europa amb el seu triomf inqüestionable a Wembley i la tercera Lliga seguida (així com la Supercopa d’Espanya). A més, a l’espera del desenllaç dels campionats de bàsquet i de futbol sala, aquesta pot acabar sent una de les temporades més fructíferes en títols en la història del FC Barcelona.

Econòmicament, la Junta va preveure unes pèrdues d’uns 21 milions d’euros (en l’any anterior van ser 83 milions) tot i que, en una compareixença recent, el vicepresident Javier Faus va pronosticar que “en dos o tres anys el Barça serà el club financerament més solvent del món”. La signatura d’un crèdit sindicat a principis del curs, la reducció de les despeses ordinàries i acords com el que es va arribar amb Qatar Foundation, el principal patrocini del món del futbol, han permès engegar amb solvència aquest repte econòmic.

Pilars del mandat

Més enllà dels èxits esportius i de l’activitat en l’àrea econòmica,  en el primer any de mandat de la Junta Directiva el Club ha treballat de valent en matèries com l’àrea institucional i social, amb actius com la recuperació i la millora de les relacions amb les institucions socials, polítiques i culturals, l’impuls a les iniciatives socials, la nova regulació de socis, les mesures de transparència aplicades a les llistes d’abonaments al Camp Nou o la posada en marxa del projecte ‘penyes segle XXI’. També s’ha aconseguit ampliar la difusió internacional de la marca Barça i de tots els valors que la defineixen i reorientar l’activitat de la Fundació a les necessitats de l’àmbit del país.

Futur il•lusionant

Superat el primer any des del triomf electoral de la Junta Directiva que encapçala Sandro Rosell, el Club enfoca nous reptes en totes les seves àrees, amb objectius tan il•lusionants com seguir reforçar encara més el planter d’un equip de llegenda i la posada en marxa de la Nova Masia a la Ciutat Esportiva.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana