Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Els Reis Mags del Palau


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

05.01.2011 12:21

Els Reis Mags del Palau

www.fcbarcelona.cat


El Regal Barça reparteix joguines als més menuts i menudes hores abans de la nit màgica de Reis. Els jugadors van ser amb els infants més vulnerables.


Els jugadors de bàsquet del FC Barcelona es van convertir en Reis Mags abans de l’entrenament de portes obertes que aquest dimarts va tenir lloc al Palau Blaugrana. I és que Juan Carlos Navarro, Ricky Rubio, Fran Vázquez, Erazem Lorbek, Terence Morris i Boniface N’Dong van obsequiar amb diversos regals els nens i nenes de diferents associacions i fundacions.

2011-01-04_ENTREGA_REGALOS_REYES_FCB_REGAL_008.jpgEls regals es van entregar a infants amb circumstàncies especials i que provenien de fundacions com Les Palmeres, Els Llimoners, l’Associació Síndrome Asperger, la Fundació El Somni dels Nens i la Fundació Pare Manel. Van ser 55 els infants que van poder compartir regals, emocions i minuts amb els jugadors del Regal Barça.

Més afortunats

2011-01-04_ENTREGA_REGALOS_REYES_FCB_REGAL_006.jpgPerò no només aquests nens i nenes van ser afortunats aquesta tarda de dimarts, també ho van ser els 45 participants a l’entrenament de portes obertes del Regal Barça. És a dir que, a més dels nens que van participar en aquesta sessió, que formaven part de la Fundació El Somni dels Nens i la Fundació Les Palmeres, també hi van prendre part integrants de l’Escola de Bàsquet Roc Blanc, la Fundació Ronald Macdonald i la Fundació Enriqueta Villavecchia.

Fotos: Àlex Caparrós (FCB)
Fotos: Àlex Caparrós (FCB)

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


També van ser nens
Aprofitant les dates, Barça TV va preguntar als jugadors del Regal Barça com recordaven la nit de Reis de la seva infantesa. Alguns, com ara Navarro, reconeixen no haver dormit en aquestes nits, i Ricky Rubio recorda algun regal especial, com unes bambes Jordan que els reis Mags li van portar.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana