Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


A tocar de les estrelles


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

04.01.2011 21:19

A tocar de les estrelles

www.fcbarcelona.cat


El Palau ha acollit, aquest dimarts a la tarda, el tradicional entrenament de portes obertes que realitza el Regal Barça en les dates nadalenques. Amb un públic familiar, els nens i nenes han estat a tocar de les estrelles del bàsquet blaugrana.


L’entrenament de portes obertes és ja un esdeveniment clàssic en les festes de Nadal. Amb un públic molt nombrós, 3.506 espectadors, l’acte ha tingut dues parts diferenciades. La primera ha estat la part final de l’entrenament del Regal Barça i, la segona, les diferents activitats que han fet els jugadors i tècnics de l’equip amb els nens i nenes que han s’han acostat al Palau.

Entrenament i públic

2011-01-04_ENTRENAMIENTO_PUERTAS_ABIERTAS_FCB_REGAL_021.jpgEl Regal Barça ha iniciat l’entrenament a les 18 h. Cap a les 18.45 h s’han obert les portes del Palau i el públic ha pogut observar la darrera part de la sessió dels homes de Xavi Pascual.

Un cop finalitzat l’entrenament, el ball de les ‘Cheerleaders’ del Regal Barça ha obert la participació del públic en aquest entrenament de portes obertes. La sorpresa ha estat que, mentre el públic esperava l’aparició dels jugadors, aquests els han sorprès i han baixat a la pista per la graderia provocant el deliri de grans i petits.

Descens d’estrelles

2011-01-04_ENTRENAMIENTO_PUERTAS_ABIERTAS_FCB_REGAL_016.jpgEls jugadors han baixat a la pista segons les seves posicions de joc. Primer ho han fet els pivots, després els alers i, tot seguit, els bases. Finalment, Xavi Pascual i el seu cos tècnic han estat els últims que han baixat a la pista.

Un cop a la pista, el capità Roger Grimau ha volgut “agraïr a tothom que estigueu aquí. Aprofito per felicitar-vos l’any i espero que, amb el vostre suport, puguem portar títols”.

Els nens i nenes, protagonistes

2011-01-04_ENTRENAMIENTO_PUERTAS_ABIERTAS_FCB_REGAL_011.jpgEls nens i nenes han estat els veritables protagonistes de l’entrenament. Un cop els jugadors han estat a la pista, 40 nens de diverses fundacions han dut a terme diferents concursos i proves amb la participació dels jugadors del Regal Barça.

Posteriorment, sis nens que havien recollit sis de les samarretes amb premi que havien llançat al públic, a l’inici de l’entrenament, han baixat a la pista per fer un circuit d’habilitat. El circuit tenia la peculiaritat que els cons que feien d’obstacle eren els mateixos jugadors del Regal Barça.

El somriure dels més petits i la implicació dels jugadors i tècnics del Regal Barça ha fet que la vetllada fos inoblidable per a tots.
Els jugadors del Regal Barça amb els nens i nenes que han participat en l'entrenament. Foto: Àlex Caparrós-FCB
Els jugadors del Regal Barça amb els nens i nenes que han participat en l'entrenament. Foto: Àlex Caparrós-FCB

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Ningú és perd l’entrenament
Malgrat les seves lesions, Pete Mickael i Gianluca Basile no s’han volgut perdre aquest esdeveniment. Primer de tot, observant atentament la part final de l’entrenament dels seus companys i, després, participant amb els nens i nenes en les diverses activitats.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 10-11

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana