Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Hamm, “entusiasmada” en la presentació


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

20.11.2009 18:40

Hamm, “entusiasmada” en la presentació

www.fcbarcelona.cat


La prestigiosa exjugadora Mia Hamm ja és oficialment nova ambaixadora mundial del FC Barcelona i la seva Fundació. La nord-americana ha confessat que va créixer amb “una filosofia similar a la de l’equip blaugrana”.


Molt afalagada i agraïda s’ha declarat Mia Hamm en l’acte en què ha estat presentada com a nova ambaixadora del FC Barcelona i de la seva Fundació. “Estic entusiasmada. Formar part de la manera de fer de l’entitat és un grandíssim honor per mi”. L’exfutbolista ha destacat el fet que el Barça sigui “més que un club per com s’involucra socialment”. També està encantada amb la filosofia d’equip blaugrana. Segons ha dit, ella es va formar com a futbolista de forma similar.

Seguidora de les estrelles barcelonistes

2009-11-20_RUEDA_DE_PRENSA_JOAN_OLIVER_Y_MIA_HAMM_007.JPGHamm ha afirmat: “Em vaig fer gran veient futbol mexicà, que era el que es veia al meu país als anys vuitanta. Des que era petita havia sentit a parlar del Barça, però el vaig començar a seguir quan el va dirigir Johan Cruyff”. L’holandès va ser el seu futbolista preferit de la infància. “Amb 14 o 15 anys em van comparar amb ell i no sabia qui era. Llavors, vaig començar a veure vídeos i llegir llibres per conèixer-lo més”, ha explicat. Més recentment, ha admirat la qualitat de Rivaldo o Ronaldinho i, actualment, de Messi i Henry.

Una gran impressió

En els dos dies que ha estat a Barcelona, la nord-americana ha pogut assistir als entrenaments de la primera plantilla. Dels de Guardiola n’ha elogiat “el joc de classe que practiquen”. A més, s’ha retrobat amb persones que va conèixer durant la gira pels Estats Units. Hamm està encantada amb la rebuda que ha tingut: “El tracte de la gent ha estat molt bo. M’he adonat que tothom gaudeix treballant aquí. I creuen en el que fan. Tot el que he vist és fantàstic”.

Valors compartits

2009-11-20_RUEDA_DE_PRENSA_JOAN_OLIVER_Y_MIA_HAMM_003.JPGMia Hamm ha estat presentada pel director general corporatiu Joan Oliver, el qual l’ha definit com “la millor jugadora que hi ha hagut mai”. A més, n’ha ressaltat “el fort compromís social en diversos àmbits”. És per això que, segons ell, “s’identifica amb els nostres valors”. Oliver ha explicat que el contracte de Hamm és fins al 2012 i que el club farà tasques conjuntament amb ella en l’àmbit de la Fundació i de Màrqueting.
Hamm, “entusiasmada” en la presentació
Millores de l’accessibilitat al Camp Nou
Un altre dels temes tractats per la Comissió Delegada del club ha estat el de facilitar l’accessibilitat a l’estadi a persones que, per exemple, van en cadira de rodes. En aquesta línia, el director general corporatiu del club ha plantejat que, tot i que la solució definitiva a aquest problema “no es produirà fins al moment que puguem remodelar l’estadi”, estan previstes una sèrie de solucions parcials. “Tenen un cost i ens obliguen a reubicar un conjunt de socis abonats, i estem disposats a fer-ho”, ha comentat Oliver.

D’altra banda, i a causa de l’elevat cost que suposaria, s’ha fet pública la desestimació per part de la Comissió Delegada d’assegurar els possibles títols que s’assoleixin de cara a les despeses que generen pel que fa al sou variable dels jugadors. “No assegurarem títols perquè les companyies consideren que estem molt ben posicionats per aconseguir-ne i ens demanen preus desorbitats”, ha conclòs Oliver.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana