Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Parada Camp Nou: un cas d'èxit


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

22.07.2009 14:16

Parada Camp Nou: un cas d'èxit

www.fcbarcelona.cat


Joan Franquesa, vicepresident institucional i de patrimoni del FC Barcelona, s’ha mostrat content i satisfet per la decisió de l’Autoritat del Transport Metropolità de Barcelona (ATM). Per Franquesa és un “exemple de normalització”.


Joan Franquesa ha estat aquest dimecres al matí a les obres de construcció de la futura parada de la L9 de Metro situada a l’avinguda del Doctor Marañón, que portarà el nom de ‘Camp Nou’, tal com l’ ATM va anunciar divendres .

Franquesa ha estat sincer: “Estem molt contents que aquest futur espai porti el nom del nostre estadi. A nivell de carrer probablement ja s’hauria dit Camp Nou. Per tant, el millor és posar-li el nom de manera oficial. És un exemple de normalització”.

Agraït amb tothom

2009-07-22_OBRAS_ESTACION_METRO_CAMP_NOU_002.JPGEl vicepresident del FC Barcelona ha volgut agrair el suport de les diferents institucions: “Gràcies a la campanya que va iniciar Televisió de Catalunya molts barcelonistes i personalitats es van manifestar a favor d’aquesta denominació. I també cal agrair tant al Consell d’Administració de l’Autoritat del Transport Metropolità com a la Comissió de Nomenclatura que hagin acceptat aquesta petició”.

Una petició lògica

2009-07-22_OBRAS_ESTACION_METRO_CAMP_NOU_005.JPGEl mateix Joan Franquesa va signar a finals de setembre de l’any passat una carta que el club va fer arribar a l’Autoritat del Transport Metropolità, on es demanava aquest canvi de nom. Franquesa ha explicat: “Enteníem que els terrenys eren del FC Barcelona i que la sortida de l’estació serà just davant de l’estadi. A més, el Barça és un dels grans atractius de la ciutat de Barcelona. Molts visitants vénen a veure les nostres instal•lacions. Així doncs, de la mateixa manera que hi ha estacions amb el nom de Sagrada Família o Liceu, és lògic que n’hi hagi una que es digui Camp Nou”.
Parada Camp Nou: un cas d'èxit

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Les obres continuen el seu curs
Segons les previsions, el tram d’aquesta futura parada entrarà en funcionament entre el 2011 i el 2012. De moment, les obres a l’avinguda del Doctor Marañón continuen avançant. Per tant, els futurs usuaris de l’estació ‘Camp Nou’ encara hauran d’utilitzar durant força temps altres alternatives per arribar a l’estadi.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana