Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Camp Nou donarà nom a una parada de metro


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

17.07.2009 20:41

El Camp Nou donarà nom a una parada de metro

www.fcbarcelona.cat


El Consell d’Administració de l’Autoritat del Transport Metropolità ha decidit que la parada de la L9 de metro situada a l’avinguda del Doctor Marañón de Barcelona s’anomenarà 'Camp Nou'.


En una reunió celebrada aquest divendres, l’ATM ha decidit que l’estació de la futura L9 de metro que en un principi s’havia d’anomenar ‘Campus Sud’ finalment tindrà el nom de ‘Camp Nou’. Segons les previsions, el tram d’aquesta parada entrarà en funcionament entre el 2011 i el 2012.

Implicació del FC Barcelona

A finals de setembre de l’any passat Joan Franquesa, vicepresident institucional i de patrimoni, va signar una carta que el club va fer arribar a l’Autoritat del Transport Metropolità, on es demanava als responsables executius d’Infraestructures Ferroviàries de Catalunya i a Transports Metropolitans de Barcelona la possibilitat de que aquesta parada s’anomenés ‘FC Barcelona’ o ‘Camp Nou’.

Qüestió de proximitat

En aquell moment, el FC Barcelona va argumentar que la destinació principal de la major part dels usuaris d’aquesta estació serà el Camp Nou i que, per tant, la denominació inicial –'Campus Sud'– no facilitaria la identificació de l’estació com la més propera a l’estadi.
El Camp Nou donarà nom a una parada de metro


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana