Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Dos milions més d’ingressos


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

26.03.2010 18:54

Dos milions més d’ingressos

www.fcbarcelona.cat


Amb la classificació per als quarts de Champions, el Barça ha superat en dos milions d’euros els ingressos pressupostats en aquest concepte. D’altra banda, 8.952 socis tenen fins al 31 de març per pagar la quota.


La reunió ordinària de la Junta Directiva del FC Barcelona celebrada aquest divendres al Camp Nou ha aprovat diversos temes, al marge de nomenar Johan Cruyff president d’honor del FC Barcelona. Joan Oliver, director general corporatiu del club, ha comparegut en roda de premsa per explicar aquestes qüestions.

Més ingressos dels pressupostats

Després de la classificació del FC Barcelona per disputar els quarts de final de la Lliga de Campions contra l’Arsenal, Joan Oliver ha afirmat que han fet números i que són millors del que s’havia previst: “Una vegada als quarts ja hem superat els ingressos pressupostats en aquest concepte. I ho hem fet amb dos milions d’euros.” S’havien pressupostat 32 milions d’euros i ara ja s’ha arribat als 34.

Nou restaurant a l’Espai Roma

De cara a aquest estiu, els milers de visitants que passegen diàriament per les instal•lacions del FC Barcelona tindran a la seva disposició un nou restaurant a l’Espai Roma 2009, tant per dinar com per sopar. “Oferirà un millor servei a tots els visitants. És una voluntat per tal que la gent que vingui tingui més oferta”, ha explicat Oliver.

Un 5% de socis impagats

El director general corporatiu ha tornat a esmentar el tema del cens de socis, un aspecte important de cara al proper procés electoral. “A dia d’avui hi ha 8.952 socis que no han pagat la quota del 2010, la meitat dels quals són majors d’edat i tenen més d’un any d’antiguitat. Són uns 4.500 socis, per tant, que reuneixen les condicions per poder votar.” A aquests socis, que tenen fins al 31 de març per abonar la quota, se’ls ha fet arribar dues cartes certificades a casa, se’ls ha trucat i s’ha enviat un SMS a tots els que havien facilitat un número de mòbil.

Segons Oliver, “representen un 5% del total de socis. És un 2,5% si tenim en compte els que són majors d’edat i tenen més d’un any d’antiguitat. És un volum baix, similar al d’anys anteriors. De tots aquests, n’hi ha 331 que són abonats a l’estadi. Si no paguen la quota perdran l’abonament i no el podrien utilitzar per al partit de Lliga contra l’Athletic Club”.

FC Barcelona Júniors Luján

En el transcurs de la Junta, el secretari tècnic Txiki Begiristain ha presentat un extens informe sobre la situació de l’escola del Barça a l’Argentina després d’haver-la visitat. En paraules d’Oliver: “Des que la vam obrir fa tres anys i mig, hi invertim prop de tres milions d’euros anuals. L’objectiu és desenvolupar jugadors de futbol base de primer nivell sense haver de treure’ls del seu país. 47 nois han sortit del FC Barcelona Júniors Luján per jugar en categories inferiors d’equips argentins de primer nivell i completar d’aquesta manera la seva formació”.

Nou reglament de penyes

La Junta també ha aprovat un nou reglament de penyes. “De fet, s’hi han introduït modificacions per tal de reforçar que les penyes existents siguin actives i donin suport al club. No volem que responguin a altres tipus d’interessos”, ha puntualitzat Joan Oliver.

En aquest mateix àmbit, s’han donat d’alta onze noves penyes: quatre de catalanes i set de la resta de l’Estat espanyol.
Joan Oliver, atenent els mitjans informatius. Foto: Àlex Caparrós - FCB
Joan Oliver, atenent els mitjans informatius. Foto: Àlex Caparrós - FCB
Felicitat en l’àmbit esportiu
Com és habitual en les reunions de la Junta, també s’ha fet un repàs a les diferents seccions professionals. Pel que fa al primer equip de futbol, Txiki Begiristain ha remarcat que s’ha arribat al moment important de la temporada i que tothom ha d’estar al 110%. Una idea que també està implantada dins del vestidor.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana