Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Johan Cruyff, nou President d’Honor


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

26.03.2010 17:28

Johan Cruyff, nou President d’Honor

www.fcbarcelona.cat


Johan Cruyff ha estat designat per unanimitat de la Junta Directiva del FC Barcelona com a President d’Honor del Club. Així ho ha anunciat Joan Oliver aquest divendres, que ha explicat que es tracta “d’un rang protocolari”.


Segons ha comentat el director general corporatiu Joan Oliver, en el transcurs de la reunió de la Junta Directiva que s’ha celebrat aquest divendres, a petició del president Joan Laporta i amb la unanimitat de la Junta Directiva, s’ha pres la decisió de designar Johan Cruyff com a President d’Honor del FC Barcelona. Oliver ha deixat molt clar que la voluntat d’aquest nomenament és “un reconeixement honorífic”.

D’acord amb l’article 16 dels Estatuts

En la mateixa línia, el director general corporatiu del club, que ha explicat aquest nomenament, està d’acord amb l’article número 16 dels Estatuts del FC Barcelona –el mateix que es va utilitzar per reconèixer Joan Gamper com a soci número 1– ressalta que aquesta decisió pretén ser un “reconeixement com a jugador, entrenador i, al mateix temps, inspirador i “pare” dels èxits esportius del 2009”. És precisament per aquest últim punt que s’ha decidit anunciar-ho en aquests moments.

“Pare” de l’actual i exitosa filosofia de joc

“La Junta ha decidit que Cruyff reuneix tots els requisits, com a jugador i entrenador, i com a persona inspiradora o fundador d’un model en la concepció de joc del club que ens ha dut als èxits en els últims anys”, ha afegit Oliver en aquest sentit, just abans d’apuntar que “Guardiola, Txiki o Alexanko, entre d’altres que hi ha ara al club, són fills esportius del Johan, i és una manera de reconèixer-lo”. 

A més, el director general corporatiu també ha indicat que, si l’anunci s’ha fet ara ha estat perquè “ens ha semblat que era el moment més adient ara que ens trobem en un moment especialment àlgid de la trajectòria del Barça”.

Johan Cruyff somriu en el trascurs de l'entrevista realitzada per al programa de Barça TV
Johan Cruyff somriu en el trascurs de l'entrevista realitzada per al programa de Barça TV "Recorda míster". Foto: Arxiu FCB

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Sense implicació en el dia a dia del club
El director general corporatiu del club ha deixat molt clar que, excepte en ocasions molt puntuals, el càrrec de Johan Cruyff “no tindrà cap implicació des del punt de vista del dia a dia del club”. “Es tracta d’un rang protocolari. És un reconeixement a aquesta funció i el que hi ha és un reforç de la figura en l'àmbit institucional”, ha matisat.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana