Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La vessant solidària, a la fira Soccerex


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

26.11.2008 13:54

La vessant solidària del Barça, a la fira Soccerex 2008

www.fcbarcelona.cat


La responsabilitat social corporativa del FC Barcelona, a través dels múltiples acords solidaris en què està implicat, ha estat tema de debat a la fira de futbol que aquests dies es fa a Sud-àfrica, seu del pròxim Mundial de Futbol.


El FC Barcelona ha estat avui protagonista a Soccerex 2008, la fira de futbol més important del món que s’exposa aquests dies a Gauteng (Sud-àfrica), amb l'exposició de la voluntat de ser més que un club al món a través de la responsabilitat social corporativa i l’ajuda als més desafavorits. Aquesta fira té una durada de quatre dies i acull més de 4.000 delegats de 95 països, com un pas més per a la preparació del Mundial del 2010.

Un posicionament pioner

En una conferència que portava per títol 'FC Barcelona: nou màrqueting per a una nova era' el responsable d’aquesta àrea del club, Lander Unzueta, ha recordat que el FC Barcelona manté la voluntat de seguir sent un club pioner en aquesta matèria, tal com ho demostra la seva aliança global, a través de la Fundació FC Barcelona, amb l'Unicef i altres institucions globals de caràcter social com l’ACNUR i la Unesco.

Protagonisme compartit

4.jpgEn aquesta ocasió, el FC Barcelona també ha estat acompanyat d’una altra institució sense ànim de lucre com és Malaria No More, amb la qual ja va col•laborar aquest estiu durant la gira del primer equip als EUA amb la iniciativa 'Més que un club: un xut contra la malària'. Lander Unzueta ha compartit la seva presentació a Soccerex 2008 amb Alix Wilson, director de Màrqueting de Malaria No More, que ha destacat que marques globals com el Barça ajuden a donar a conèixer i a conscienciar la gent que cal lluitar contra aquesta epidèmia.

Més enllà del negoci del futbol

3.jpgDe fet, el FC Barcelona ha estat l’únic club que ha participat dins d’aquestes jornades dedicades a la responsabilitat social corporativa, tot i que a la fira, enfocada bàsicament al negoci futbolístic, hi són presents altres clubs com el Manchester United, el Liverpool o l’AC Milan. La resta d’institucions que han liderat aquestes ponències són institucions de caràcter social com ara Special Olympics o l'Unicef, fet que demostra un cop més que "el FC Barcelona és un club únic en aquest aspecte", segons Unzueta.

En la seva exposició, el director de l'Àrea Comercial i de Màrqueting del FC Barcelona ha destacat que la responsabilitat social corporativa és una de les eines fonamentals que mouen la maquinària del club, juntament amb els èxits esportius i la política comercial per captar ingressos. Cadascun d’aquests motors fa funcionar la resta i gràcies a aquest engranatge el club adquireix solidesa i es projecta al món com un referent mundial.

La vessant solidària del Barça, a la fira Soccerex 2008
Aliança amb MNM i AYSO
El FCB, la Fundació FCB, Malaria No More i AYSO (American Youth Soccer Organization) van posar en marxa aquest estiu, amb motiu de la gira del primer equip pels EUA, la iniciativa 'Un xut contra la malària' . L’objectiu d’aquesta aliança va ser la de recollir fons per la lluita contra aquesta malaltia, que és la primera causa de mortalitat infantil a l’Àfrica.

Entre les accions que van formar part d’aquesta iniciativa hi figuraven els missatges de sensibilització protagonitzats per jugadors del FC Barcelona, la donació de mosquiteres a través de la cadena de televisió Fox Soccer Channel, l’edició especial d’una samarreta amb el logotip de la campanya que es va utilitzar durant la gira, així com la participació dels jugadors en una exhibició a Manhattan el 5 d’agost passat, que va servir per recaptar ajuts econòmics.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana