Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Expectació per recollir les entrades per a Roma


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

15.05.2009 15:29

Expectació per recollir les entrades per a Roma

www.fcbarcelona.cat


Aquest divendres al matí ha començat el procés de recollida de les entrades per a la final de Champions. Tots els socis afortunats han de recollir la seva entrada a les taquilles entre aquest divendres i el proper dijous 21 de maig.


Cada vegada falta menys per a la final de la Lliga de Campions i, a partir d’aquest divendres al matí, els socis i sòcies del Barça afortunats en el sorteig ja comencen a tenir a les seves mans les entrades per al màxim esdeveniment del futbol europeu.

Els primers socis ja la tenen

QM3D0291.jpgAquest divendres a primera hora del matí els primers socis afortunats esperaven que s’obrissin les portes de les taquilles de l’accés número 14. A les 10 h, quan s’han obert les portes, han entrat ràpidament per comprar les primeres entrades per ser a Roma el proper dia 27 de maig. En el moment de la compra cal pagar la diferència, amb targeta de crèdit, entre el preu final de l’entrada escollida i els 50 euros pagats prèviament en concepte de reserva. El preu de les entrades va dels 70 als 200 euros.

L’entrada inclou un llibret explicatiu

Els socis i sòcies que recullen les entrades reben un llibret explicatiu editat per la UEFA i la Federació Italiana de Futbol on es detallen informacions d’interès de cara a la final: accessos a l’estadi, mesures de seguretat, com moure’s per Roma, principals llocs turístics, etc. No obstant, són les entrades, amb el xip incorporat, el gran centre d’atenció i de comentaris dels socis que passen per les taquilles del club.

Cessió de l’entrada

QM3D0278.jpgEls socis que vulguin cedir l’entrada a un altre soci del club han d’entrar en un formulari que el FC Barcelona posa a la seva disposició des d’aquest divendres fins al 22 de maig. Els que la vulguin cedir a un familiar cal que, un cop recollida l’entrada, facin la petició de la cessió a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) des d’aquest divendres fins al 22 de maig. Un cop confirmat el nou titular de l'entrada serà imprescindible que aquest últim assisteixi al partit.

Recollida esglaonada

La recollida d’entrades es fa a les taquilles de l’accés número 14 de les instal•lacions del Camp Nou. A fi d’evitar cues s’han assignat uns dies de recollida en funció de la posició dins del llistat de guanyadors. Aquest divendres és el torn dels primers socis afortunats. No es poden recollir les entrades abans del dia assignat, tot i que després sí que es pot fer.
Expectació per recollir les entrades per a Roma

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Horari de taquilles
L’horari de taquilles per recollir les entrades de la final serà del 15 al 21 de maig de 10 a 20 hores, excepte el diumenge 17 de maig (tancat) i el divendres 22 de maig, que és de 10 a 15 hores. Per tant, tots els socis afortunats disposen d’una setmana per recollir les seves entrades.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana