Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Recollida d’entrades per a la final de Champions


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

12.05.2009 19:33

Recollida d’entrades per a la final de Champions

www.fcbarcelona.cat


Tots aquells socis afortunats que els hagi tocat una entrada per a la final de la Lliga de Campions de Roma hauran de recollir la seva entrada entre el 15 i el 21 de maig, en funció de la posició dins la llista de guanyadors.


La recollida d’entrades s’efectuarà a les taquilles de l’accés número 14 de les instal·lacions al Camp Nou. A fi d’evitar cues s’han assignat uns dies de recollida en funció de la posició dins del llistat de guanyadors. No es podrà recollir les entrades abans del dia assignat, tot i que després sí que es podrà fer.

L’horari de taquilles serà del 15 al 21 de maig de 10 a 20 hores, excepte el diumenge 17 de maig (tancat) i el divendres 22 de maig, que és de 10 a 15 hores.

Pagament

En el moment de la compra caldrà pagar la diferència, amb targeta de crèdit, entre el preu final de l’entrada escollida i els 50 euros pagats prèviament en concepte de reserva.

El tipus d’entrada s’escollirà en el moment de fer la compra en funció de la disponibilitat de les mateixes.

Documentació necessària:

- Si efectua la recollida el soci titular: Per a la retirada de les entrades individualment sol•licitades, caldrà que el soci agraciat porti el seu DNI i carnet de soci original.

- Si efectua la recollida un dels sol·licitants en cas de peticions conjuntes: Per a la retirada de les entrades conjuntament sol·licitades, caldrà que qualsevol dels socis integrats en una petició, es presenti personalment i porti el seu DNI, fotocòpia de tots els DNI dels socis integrants de la petició i els carnets de soci originals de tots els socis inclosos en la mateixa sol·licitud.

- Socis menors d’edat: En qualsevol cas, quan el soci sigui menor d’edat, l’entrada que li hagi estat assignada només podrà ser recollida per qualsevol dels seus progenitors i/o persona major d’edat que tingui assignada la guarda legal del menor que haurà d’acreditar.

- Si el soci titular no pot efectuar la recollida: En el cas de que no sigui el soci titular qui reculli les entrades, s'acceptarà la presència d'una altra persona que haurà de portar una autorització al seu nom signada pel titular, fotocòpia del DNI o document identificatiu del soci titular i el carnet de soci original del soci titular.

En cas de recollir les entrades d'una sol•licitud conjunta, haurà de portar, a més a més de la documentació esmentada, una autorització signada per tots els socis integrants de la sol•licitud.

Cessió de l’entrada

Els socis que obtinguin una localitat per a la final de la Lliga de Campions podran cedir la seva entrada a un altre soci o a un familiar directe, sempre i quan no tinguin una altra entrada assignada i un cop s’hagi procedit a la recollida.

- Per cedir l’entrada a un altre soci del club cal entrar en un formulari que el FC Barcelona posa a la seva disposició des del dia 15 de maig a les 10:00 del matí i fins el 22 de maig a les 15:00 hores. Caldrà identificar-se amb el número de la reserva guanyadora, el número de clau, el número de soci i les dades de l’entrada assignada. Per accedir al formulari fes clic aquí .

- Per cedir l’entrada a un familiar (segons els criteris establerts pel FC Barcelona en els canvis de nom), cal que, un cop recollida l’entrada, es faci la petició de la cessió a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) des del 15 fins el 22 de maig en el següent horari de 9 a 19:00 i el divendres 22 de maig fins a les 15:00 hores. Per fer la esmentada cessió caldrà demostrar de manera clara el parentiu amb la persona que ha de rebre l’entrada.

Un cop confirmat el nou titular de l'entrada serà imprescindible que aquest últim assisteixi al partit.

A fi d'agilitzar el tràmit, recomanem portar imprès el correu electrònic de confirmació de la sol·licitud de participació, enviat en el moment de formalitzar la inscripció.

Recollida d’entrades per a la final de Champions
Viatja amb el club
El club posa a disposició de tots els agraciats la possibilitat de viatjar d’una manera fàcil i còmoda amb el paquet organitzat per l’agència RACC viatges.

Hi ha la possibilitat de fer-ho en autocar. Fes clic aquí per conèixer tots els detalls.

L’altra opció és fer-ho en avió. Fes clic aquí per conèixer tots els detalls.

També es pot fer a través del lloc web de RACC viajesfcb.racc.cat


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana