Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Mèxic tindrà dos nous centres XICS


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

25.04.2008 09:47

Mèxic tindrà dos nous centres XICS

www.fcbarcelona.cat


Estaran a El Salto i a Tonalá, localitats pertanyents a l’estat de Jalisco. Tots dos són fruit de la col•laboració de la Fundació FC Barcelona amb la Fundación Rafa Márquez “Fútbol y Corazón”.


L’acord entre aquestes dues entitats es va rubricar el mes d’octubre de 2007 i els fruits ja són visibles. El centre XICS d’El Salto, a la zona central de l’Estat, està enfilant l’últim tram de les obres i ja compta amb la selecció dels aproximadament 200 infants, de 4 a 15 anys, que en seran beneficiaris. Aquesta selecció va ser duta a terme el mes de març per un equip d’agents socials de la zona designats per les dues entitats.

Aquest centre comptarà amb diverses aules on s’impartiran cursos de reforç escolar, tallers i classes d’informàtica. A més, gràcies al menjador propi, s’oferirà suport nutricional als infants inscrits.

No un, sinó dos centres XICS

Mediciones_y_avances_25_marzo_08_5.JPGEn un principi l’entesa preveia la creació del centre XICS a El Salto, però la bona coordinació entre les dues fundacions ha fet possible la creació d’un segon centre en una altra localitat molt necessitada, Tonalá, també situada a la zona centre de Jalisco. Les obres d’aquest centre van començar la primera setmana del mes d’abril.

Els beneficiaris dels dos centres seran nens i nenes de la zona amb alt índex de vulnerabilitat, pertanyents a famílies molt pobres que, en gran part, ha hagut d’iniciar processos migratoris dintre el país.

Les activitats dels XICS es veuran complementades per la implementació del programa NED (Nutrición Educación y Deporte) de la Fundación Rafa Márquez, orientat a fomentar la salut, l’educació i el lleure a través de l’esport entre els nens de Mèxic amb escassos recursos.
Maqueta del centre XICS d'El Salto.
Maqueta del centre XICS d'El Salto.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana