FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

30.10.2007 16:02

Acord amb la Fundació Rafa Márquez

Marc Parramon


La Fundació del FC Barcelona i la Fundació Rafa Márquez "Fútbol y Corazón" han signat aquest migdia un conveni que les uneix durant els tres anys vinents per dur a terme un centre XICS a favor dels nens mexicans.


El jugador del primer equip Rafa Márquez ha signat aquest acord conjuntament amb el president del FC Barcelona, Joan Laporta, amb la finalitat de construir i posar en marxa, conjuntament, un Centre Solidari per a l’Educació i l’Esport al municipi d'El Salto, a Guadalajara (Mèxic). A la signatura també hi han assistit el vicepresident Alfons Godall, la directiva Clàudia Vives-Fierro i Lander Unzueta, director general de la Fundació FC Barcelona.

MARQUEZ_05.jpg“És fantàstic que una Fundació de tant d’impacte a Europa i al món com la del Barça col•labori i dissenyi projectes juntament amb la Fundació Rafa Márquez”, ha assegurat el defensa blaugrana. El president, Joan Laporta, ha assegurat: “Avui és un dia molt important per a la nostra Fundació. La dinàmica de desenvolupament de centres XICS funciona i aquest acord amb la Fundació de Rafa Márquez n’és un exemple”.

Un nou centre XICS, ara a Mèxic

La construcció d’aquest centre s’emmarcarà dins del programa XICS de la Fundació FC Barcelona (Xarxa Internacional de Centres Solidaris), un programa propi de la Fundació, d’abast internacional, que ja ha deixat empremta a la localitat senegalesa de Richard Toll.

L’acord té una durada de tres anys i uneix les dues fundacions per posar en marxa un programa integral en què, per mitjà de l’esport, es doni suport, educació, assistència sanitària i nutricional, a més de suport psicosocial, a les nenes i als nens més vulnerables del municipi d’El Salto, a Guadalajara.
Acord amb la Fundació Rafa Márquez
Una Fundació compromesa amb els nens
La Fundació Rafa Márquez és una institució sense ànim de lucre que té com a objectiu realitzar accions socials complementàries a l’escola proveint nens i adolescents que es troben en situació de risc personal i social de recolzament educatiu, sanitari, nutricional i sociofamiliar. El programa d’ajudes de la Fundació es defineix per promoure un desenvolupament integral dels nens i les nenes de les comunitats marginades del país amb la finalitat d’ajudar a millorar-ne la qualitat de vida, i es treballa perquè tinguin igualtat d’oportunitats.

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana