Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Els socis escullen projecte solidari


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

17.01.2008 12:59

Els socis escullen projecte solidari

Marc Parramon


Aquest any, per primera vegada, els socis del FC Barcelona poden escollir el projecte de la Fundació al qual aniran destinats els recursos generats amb el 0,7% de la quota anual del carnet de soci corresponent a l’any 2008.


Aquest 2008 els socis del Futbol Club Barcelona poden interactuar i decidir part de l’activitat solidària de la Fundació. En concret, poden decidir a quin projecte solidari anirà destinat el 0.7% de la seva quota de soci, que és la part que es destina a objectius solidaris.

Votació al lloc web

A la web de la Fundació s’ha habilitat un espai anomenat “El Projecte solidari dels Socis”. Des d'aquí, s’accedeix a una plana web on els socis pot escollir entre tres centres XICS: el de Senegal, el d’Equador i el de la Índia.

El destí de 125.000 euros

La plana ofereix informació sobre cadascun d’aquests centres i sobre la situació dels nens d’aquest país. Els socis, mitjançant un procés d’identificació, poden votar un d’aquests projectes. El centre que rebi més vots serà el beneficiari dels fons, que constarà d’uns 125.000 euros aproximadament.

Mitjançant aquests Centres Solidaris, la Fundació té la finalitat de donar als nens i les nenes que més ho necessiten aquesta oportunitat que moltes vegades els manca, i els ofereix un accés adequat a l’educació, la salut i la protecció utilitzant com a eix vertebrador l’eina que com a club coneixem millor: l’esport.

Els socis escullen projecte solidari

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


La Fundació, més a prop del soci
Es tracta d’una novetat més de la Fundació, que reforça d’aquesta manera la seva interactivitat amb el soci, fent-lo partícip de les decisions que es prenen. La votació estarà oberta fins al proper 29 de febrer.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana