FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat
Imatge del reportatge titulat:SENEGAL: EL PROJECTE SOLIDARI DELS SOCIS

SENEGAL: EL PROJECTE SOLIDARI DELS SOCIS

El Futbol Club Barcelona destina el 0,7% dels seus ingressos ordinaris a la seva Fundació. És per això que els més de 155.000 socis del club aportem el 0,7% de la quota anual del carnet de soci als projectes solidaris de la Fundació.

Aquest any, per primera vegada, els socis han pogut decidir quin és el projecte de la Fundació al qual aniran destinats el recursos generats amb el 0,7% de la quota anual del carnet de soci corresponent a l’any 2008.

Els projectes que formen part de la Xarxa Internacional de Centres Solidaris (XICS) de la Fundació del FC Barcelona són el del Senegal, el de l’Equador i el de l’Índia. La Fundació durà a terme els tres projectes, però finalment serà el Projecte del Senegal on aniran destinats els 125.000 € provinents del 0,7% de la quota anual del carnet de soci.

EL PROGRAMA “XICS”

Des de la temporada passada, la Fundació està desenvolupant un programa propi que té com objectiu la creació i consolidació d’una Xarxa Internacional de Centres Solidaris per a l’Educació i l’Esport (XICS). Mitjançant aquests Centres Solidaris, la Fundació té la finalitat de donar a les nenes i als nens que més ho necessiten aquesta “oportunitat” que moltes vegades els manca, i els ofereix un accés adequat a l’educació, la salut i la protecció, utilitzant com a eix vertebrador l’eina que com a club coneixem millor: l’esport.

Xics Senegal Xics Equador Xics Índia

Finalment, l’elecció del projecte dels socis ha quedat repartida de la manera següent:

XICS Senegal: 45%
XICS Equador: 32%
XICS Índia: 23%

Gràcies per la vostra participació.  

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana