Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Esteller, nou president de l’Associació d’Antics Jugadors


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

02.07.2011 11:30

Esteller, nou president de l’Associació d’Antics Jugadors

www.fcbarcelona.cat


En assemblea, Roger Esteller ha estat escollit com a nou responsable de l’Associació d’Antics Jugadors de Bàsquet del FC Barcelona, rellevant en el càrrec Lluís Miquel Santillana, tot i que es manté una línia de continuïtat.


Fotos: Àlex Caparrós - FCB
Fotos: Àlex Caparrós - FCB

2011-06-30_ELECCIONES_ASSOCIACIO_ANTICS_JUGADORS_BASKET_FCB_005.jpgEls veterans de la secció de bàsquet del FC Barcelona han escollit com a  nou president de l’Associació d’Antics Jugadors Roger Esteller, que pretén conjugar i reforçar encara més els vincles d’una associació que continua creixent. “Som una junta de totes les generacions”, afirma el nou president, que ha estat escollit unànimement per tots els congregats en l'assemblea.

Tot i que, com no podria ser d’una altra manera, hi va haver discussions dialèctiques a l’hora de tancar el curs i, sobretot, pel que fa a la primera etapa d’aquest col·lectiu, el cert és que hi ha hagut entesa. A més, es vol mantenir una línia de continuïtat, però sempre buscant elements per millorar.

“Mantindrem les tres àrees de l’Associació, la social, l’esportiva i la de la memòria històrica”, emfatitza Esteller.

Una samarreta retirada

2011-06-30_ELECCIONES_ASSOCIACIO_ANTICS_JUGADORS_BASKET_FCB_008.jpgLa Junta, encapçalada pel ‘tigre de Sants’, manté la base dels gestors que havien estat fins ara amb Lluís Miquel Santillana, i que són Pedro Ansa, Pepe Soro, Joan Todolí i Manolo Flores, i continuen també Manel Bosch i Quique Andreu. S’incorporen, a més, José Luis Galilea i Xavi Fernández, i s’afegeix la figura de Roberto Dueñas, un dels jugadors més carismàtics de la secció. “De cara al Club, a la comunicació i per la seva aportació, el Roberto serà molt important”, assegura Esteller.

Notícies Bàsquet

Temporada 11-12

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana