Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“El balanç fins ara és positiu"


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

02.07.2011 11:42

Esteller: “El balanç fins ara és positiu, però encara hi ha molta feina a fer”

www.fcbarcelona.cat


Roger Esteller és el nou president de l’Associació d'Antics Jugadors de Bàsquet del Barça. L’exjugador ha estat l’única candidatura que s'ha presentat per ocupar el càrrec, però, tot i això, ha rebut el suport unànime de la Junta.


Foto: Àlex Caparrós - FCB
Foto: Àlex Caparrós - FCB

Canvi d'imatge, objectius de futur però, sobretot, entesa i continuïtat en un projecte que ha anat creixent des de la seva concepció. Roger Esteller ha estat nomenat president de l'Associació d'Antics Jugadors de Bàsquet del FC Barcelona. El 'tigre de Sants' pren el relleu de Lluís Miquel Santillana, encara que la candidatura és continuista. Tot i això, a partir d'ara Roger Esteller i el grup de treball de l'Associació disposen de cinc anys per dur a terme els projectes que es marqui el seu equip.

Quins canvis o propostes s’haurien de fer en aquesta nova etapa?

"Crec que cal seguir en la línia de la junta de Lluís Miquel Santillana, ja que ha fet una magnífica feina en molts sentits, com ara potenciar l’àrea social, que és on jo crec que hi ha molt més camí a recórrer. També seguirem amb el mateix tarannà en l’àrea esportiva i, evidentment, recuperarem la memòria històrica. Hem de recuperar molts arxius, documents que formen part de l’historia del Club i que crec que és important poder tenir dins de l’Associació".

Com valores el balanç d’aquest 5 anys?

"En faig una molt bona valoració perquè s’ha revifat l’associació; el Club s’hi ha implicat i per això estic convençut que anirà ‘in crescendo’, ja que també hi hem pogut implicar molts més jugadors i exjugadors veterans dels que hi havia al principi. El balanç, doncs, és molt positiu, però crec que encara hi ha molta feina a fer i molts jugadors que encara poden unir-se a aquest projecte de veterans, que és apassionant".

Quins objectius es marca aquesta nova directiva?

"Incloure nous jugadors, especialment aquells que ens poden donar un bon renom que beneficiï l’Associació; també volem mirar d’arribar a més llocs d’àmbit internacional i, sobretot, cuidar la nostra gent gran, ja que tenim molt jugadors de més de 50 i 60 anys que tenen també una sèrie de propostes que hem d’escoltar, perquè són realment els orígens de l’Associació i no podem donar-los l’esquena".


Notícies Bàsquet

Temporada 11-12

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana