Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Un petit homenatge als campions


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

15.06.2011 09:09

Un petit homenatge als campions

Sònia de Alba (enviada especial)


La consecució d’un títol com la Lliga ACB val una celebració. El Regal Barça ha pogut gaudir amb un sopar d’un títol molt desitjat. El president Sandro Rosell i el directiu responsable de la secció de bàsquet Joan Bladé han encapçalat la celebració.


Foto: Àlex Caparrós - FCB
Foto: Àlex Caparrós - FCB

I el Palau espera
L’expedició blaugrana tornarà a casa dimecres al migdia. A les 11 h del matí és previst que el Regal Barça s’enlairi en el vol xàrter des de l’aeroport de Bilbao cap a Barcelona. I poc temps de descans tindran els jugadors perquè a partir de les 19 h el Palau rebrà als campions de la Lliga ACB. A partir de les 18.30 h s’obriran les portes del Palau. Aquest cop no caldrà invitació i serà tant per a socis com per a no socis –fins que estigui ple -.
La temporada 2010/11 corona el Regal Barça com a equip campió de la Lliga ACB . El títol de la regularitat, pel qual es treballa durant gairebé 10 mesos, ha estat blaugrana. I tot aquest esforç també val una celebració. De moment, el primer equip de bàsquet i la directiva, encapçalada pel president del FC Barcelona, Sandro Rosell, i el directiu responsable de la secció de bàsquet, Joan Bladé, més els membres de la comissió esportiva, els patrocinadors – com Regal – i alguns familiars han gaudit d’un sopar tranquil al restaurant Zortziko de Bilbao.

Brindis del president

Després del brindis de rigor i de la foto que obrirà els albums d’aquesta temporada, hi ha hagut temps pel discurs. Sandro Rosell ha felicitat tot l’equip per la professionalitat i el treball i, evidentment, pels resultats. El president ha fet menció als cinc títols de la temporada: “Hem guanyat la Lliga ACB, la Copa del Rei i la Supercopa ACB. També la Lliga Catalana. I, a més, vam guanyar els Lakers, que és com un cinquè guardó”. L’afirmació ha rebut l’aplaudiment de tots els congregats.

Després de sopar, distensió. Però moderada perquè a primera hora del matí l’equip surt cap a Barcelona.

Notícies Bàsquet

Temporada 10-11

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana