Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Regal Barça, presentat


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

19.09.2008 12:26

Regal Barça, presentat

Sònia de Alba


El nou Regal Barça ja és una realitat. L’acord de patrocini de la secció de bàsquet del FC Barcelona amb l’empresa d’assegurances completa el programa d’esponsorització blaugrana.


sponsor_regal_x3x.jpgAmb la presència de Juan Carlos Navarro, Roger Grimau i l’entrenador del Regal Barça, Xavi Pascual, a més d’Alfons Godall, vicepresident del club, Josep Cubells, directiu responsable del bàsquet, i Enrique Huerta, director general de Regal, el FC Barcelona ha firmat l’acord de patrocini de la secció de bàsquet blaugrana.

Dues temporades

Aquesta relació, per dues temporades amb opció a una més , pretén “reportar èxits i satisfaccions al club”, segons ha valorat Godall. “Regal és una empresa líder del sector, per prestigi i reconeixement”, ha exposat Josep Cubells, el directiu responsable del bàsquet del Barça. Cubells, a més, ha desitjat que “l’entesa sigui per molts anys”. “Aquesta és la convicció de la Junta Directiva en complicitat amb Regal”, ha conclòs Josep Cubells.

Felicitacions entre el col•lectiu de Regal

sponsor_regal.jpgEnrique Huerta ha revelat que des que s’ha fet públic el patrocini de Regal amb el FC Barcelona hi ha hagut una allau “de correus interns”. “La gent es baralla per venir als partits”, ha afirmat el director de l’empresa d’assegurances.

Regal ha agraït al FC Barcelona l’oportunitat que els ha brindat. “És un orgull i un impuls per a l’esport”, ha comentat Huerta.

Regal, del grup Liberty Seguros, també ha estat arrelat al món de l’esport a través del COE i de la Barcelona World Race.
Regal Barça, presentat
Debut amb la Lliga Catalana
El nou Regal Barça s’estrenarà demà, dissabte, en la semifinal de la Lliga Catalana. L’equip de Xavi Pascual s’enfronta al Ricoh Manresa al Palau Blaugrana. “És una bona manera d’encetar la temporada” – ha reconegut el vicepresident Alfons Godall –. “Tots estem il•lusionats amb aquesta secció”. “Ens agradaria molt guanyar aquesta primera competició”, s’ha mostrat expectant el director general de Regal.

Amb relació a aquesta temporada, Godall ha assegurat que el club garanteix el treball i “els recursos necessaris perquè el Regal Barça faci un magnífic paper en les competicions”.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana