Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Regal, nou patrocinador principal


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

18.09.2008 11:39

Regal, nou patrocinador principal

www.fcbarcelona.cat


La secció de bàsquet del FC Barcelona ja té nou patrocinador. El club ha tancat l’acord amb Regal, que serà el patrocinador principal durant les dues pròximes temporades. L’equip passa a dir-se Regal Barça.


El FC Barcelona i Regal, la marca de Canal Directe del Grup Liberty Seguros que opera principalment a Catalunya, han arribat a un acord mitjançant el qual Regal es converteix en el patrocinador principal de la secció de bàsquet durant les pròximes dues temporades, amb la possibilitat de renovar-lo una temporada.

Regal FC Barcelona

Logo_Regal_BO.jpgL’acord de patrocini donarà dret a Regal a l’associació amb la marca FC Barcelona a través de la secció de bàsquet. Aquesta associació permetrà a Regal formar part del nom de l’equip, que a partir d’aquesta temporada es denominarà Regal Barça, i que la seva marca aparegui en tots els equipaments oficials del primer equip de bàsquet, tant en competicions espanyoles com internacionals.

Líders en els seus àmbits

La qualitat, el lideratge esportiu i el prestigi institucional del FC Barcelona són les raons per aconseguir la notorietat i els valors de marca de Regal en aquest patrocini. D’aquesta manera s’uneixen un líder esportiu com és el FC Barcelona amb una marca líder en servei i qualitat dels seus productes asseguradors com és Regal.

L'acte de presentació de Regal com a nou patrocinador de la secció de bàsquet tindrà lloc demà, divendres, a partir de les 11.00 hores a la sala de premsa del Camp Nou.

Regal, nou patrocinador principal
Un dels més grans grups asseguradors
La marca Regal pertany al Grup Liberty Seguros, un dels més grans grups asseguradors de l’Estat, al qual també pertanyen les marques Liberty Seguros i Génesis. Regal és un dels líders del mercat català, amb un model de Directe per a la subscripció de pòlisses i relació amb el client, és a dir, a través del telèfon i d’internet.

Amb seu a Barcelona, està especialitzada en assegurances d’automòbil, llar i motos i opera fonamentalment a Catalunya, on genera més del 75% de la seva facturació. També té presència al Llevant. Regal ha estat la primera operadora que utilitza el canal directe a Espanya des de 1988 i, any rere any, manté un nivell de creixement en automòbils per damunt de la mitjana del sector.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana