Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Un Barça de casa


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

08.09.2008 20:41

Un Barça de casa

Carles Cascante


La fesomia del primer equip de bàsquet del FC Barcelona ha canviat substancialment del principi de la temporada passada a aquesta. Vuit catalans integren el grup. Cinc jugadors i tres entrenadors.


Amb el retorn de Juan Carlos Navarro i la presència de Xavi Rey amb el primer equip, el FC Barcelona torna a parlar més català que mai. I és que ara mateix, l’equip que dirigeix Xavi Pascual integra un total de vuit catalans, només comptant els cinc jugadors –Grimau, Navarro, Trias, Sada i Rey- i dos dels tres entrenadors ajudants de l’equip: Agustí Julbe i Josep Maria Berrocal. Íñigo Zorzano, també membre del cos tècnic, és navarrès de naixement, però criat a La Rioja.

Foto de família

Els cinc jugadors catalans que formen part del primer equip s’han fotografiat pels mitjans gràfics desplaçats a l’Hotel Guillem, l’hotel de concentració del FC Barcelona a Encamp, Andorra. Tots ells s’han fotografiat al costat d’una senyera, en una jornada oberta als mitjans de comunicació .

Minuts abans, el capità Roger Grimau ens confessava l’orgull que suposa per ell tornar a repetir capitania un any més i la importància que té per a un català de soca-rel com ell ser-ho.
Un Barça de casa
Millorant el pòquer
Un dels catalans de l’equip ha reconegut que està millorant el seu nivell de pòquer. Recordem que Víctor Sada va reconèixer en el seu diari , que www.fcbarcelona.cat els ofereix a diari en aquesta estada a Encamp, que Jordi Trias no sabia jugar al principi, però que n’hi estaven ensenyant. Doncs bé, aquest dilluns ja hem pogut constatar que el nivell del gironí millora partida rere partida i que ja és un dels destacats.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana