Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Diada de mitjans


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

08.09.2008 16:21

Diada de mitjans

Carles Cascante


La visita dels mitjans informatius a Encamp ha marcat la jornada matinal de l’’stage’ del FC Barcelona. Navarro, Andersen i Lakovic han estat els jugadors més sol·licitats.


La diada nacional del país veí ha marcat també la jornada a l’hotel de concentració del conjunt de Xavi Pascual. A partir de dos quarts d’una i per espai d’una hora els jugadors han estat a disposició dels mitjans informatius. La premsa escrita, les ràdios i la premsa gràfica han pogut fer la seva feina enmig d’un ambient força distès.

Navarro, Andersen i Lakovic, els més sol·licitats

Dues de les novetats de l’equip de Pascual aquesta temporada, Juan Carlos Navarro i David Andersen, han estat els dos jugadors que han hagut d’atendre més entrevistes. Navarro, que no se sent gens estrany ja que només ha estat una temporada allunyat del Palau, fa pinya amb la majoria de jugadors, però en especial amb el grup de catalans.

Andersen_4.JPGMentrestant, l’australià comença a sentir-se important dins del grup i així ho reconeixen bona part dels seus companys. La seva amistat amb Basile, per allò de poder practicar italià –va jugar a Bolonya i Siena-, i el seu debut amb la samarreta blaugrana –encara que fos en un amistós a porta tancada- han estat algunes de les curiositats tractades en les seves entrevistes.

Pel que fa a Jaka Lakovic, la seva continuïtat i el fet que la setmana passada Joan Creus reconegués que no havia estat mai transferible , l’han situat novament en el primer pla de l’actualitat. Lakovic, com els altres dos protagonistes anteriors, ha estat un altre dels jugadors més sol·licitats en la jornada matinal amb els mitjans de comunicació desplaçats a Encamp, Andorra.
Diada de mitjans
Nombrosos aficionats
A la cita amb els mitjans informatius tampoc hi han faltat nombrosos aficionats que han estat atents a la caça d’autògrafs, en especial de Juan Carlos Navarro. ‘La Bomba’ els ha atès a tots sense cap problema. I és que, com ell mateix admet amb naturalitat, “és el preu que he de pagar per ser el líder de l’equip”.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana