Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Creus: "No és veritat que Lakovic sigui transferible"


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

03.09.2008 12:51

Creus: “No és veritat que Lakovic sigui transferible”

Carles Cascante


Quan la pretemporada del primer equip ja enceta la tercera setmana, el secretari tècnic de la secció, Joan Creus, analitza com veu l’equip i destaca l’actitud d’un Jaka Lakovic que no és transferible. " La seva actitud és encomiable", assegura.


La Lliga Catalana de bàsquet, que aquesta temporada organitza el FC Barcelona, la tasca de Xavi Pascual al capdavant de l’equip, el mercat de possibles incorporacions i la gira pels Estats Units han estat els altres temes destacats d’aquesta entrevista que Joan Creus ha concedit a Barça TV i www.fcbarcelona.cat . A continuació, repassem els principals temes de la conversa.

Primers mesos en el càrrec

QM3D9684.jpg“Penso que la valoració ha de ser positiva, perquè al final hem fet un equip competitiu. Els jugadors ara ja estan entrenant i en aquesta pretemporada , que s’ha iniciat aquests dies, podem començar a veure fins on pot arribar l’equip."

"Estic content per com queda el grup, un equip cohesionat i amb les posicions ben cobertes.”

Més incorporacions?

“Després de la marxa de Kasun, el Barça, com sempre, estarà atent als moviments que es puguin donar en el mercat i valorarem realment si hi ha bones possibilitats d’incorporar algú."

Lakovic, un més de l'equip

"S’ha dit que Lakovic era transferible, però això no és veritat. Lakovic és un component més de l’equip i forma part d’ell, tant pel que fa a l’actitud, com en els entrenaments. La seva actitud és encomiable, estem molt contents amb ell i és un dels jugadors que integren la plantilla.”

La feina de Xavi Pascual

QM3D9222.jpg“La intenció a l’hora de fer l’equip és la de ser competitius i això ens ho anirà marcant el dia a dia i el partit a partit. D’altra banda, el fet que Xavi Pascual hagi agafat l’equip des del principi de la pretemporada és un avantatge per planificar perfectament aquests nou mesos de competició, és a dir, té temps de valorar quines són les millors opcions tant tècniques com tàctiques per treballar-les, quines pautes fer servir i cohesionar l’equip, que al final és el més important."

El joc d'equip

QM3D9161.jpg"Es poden fitxar molts jugadors, però si al final no funcionen l’equip perd i en Xavi Pascual està molt mentalitzat que té bones individualitats, però que al final el que cal és fer funcionar l’equip i en això estem. En aquests partits de pretemporada s’ha vist que l’equip juga com un equip.”

La Lliga Catalana

“És un torneig important, tothom el vol guanyar, però aquesta temporada nosaltres encara li donem més valor perquè l'organitzem. És una fita important per a nosaltres. Hem de donar una bona imatge i ens servirà d’aparador pel que vindrà durant la temporada. Nosaltres la tenim en molta consideració.”
Creus: “No és veritat que Lakovic sigui transferible”

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


La gira pels Estats Units
“La gira pels Estats Units ens omple d’orgull. Per al Barça és importantissim ser-hi, ja que ens dóna a conèixer arreu del món. Tothom ens coneix, però aquest serà un altre aparador encara més gran per mostrar el club a mots països. També és important per als jugadors, ja que mesurar forces amb jugadors de primer nivell representa una il·lusió immensa.”


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana