Kasun: “El Maccabi tindrà més pressió”

Basquet

07.04.2008 20:38

Els blaugranes han de guanyar dijous al Maccabi si volen classificar-se per a la Final a Quatre. Kasun creu que el factor pista pressionarà més els israelians perquè el públic “està molt a sobre dels seus jugadors i és exigent amb el seu equip".

El partit de dijous (19.50h) és el tercer i el definitiu dels quarts de final de l’Eurolliga. Els jugadors afronten el partit amb confiança, però saben que hauran de treballar molt dur a la pista dels israelians per aconseguir la victòria.

Descans i preparació

80368552RM007_ESP_Euroleagu.JPGL’AXA Barça marxarà dimarts al migdia cap a Tel Aviv i, per tant, podrà realitzar tres sessions d’entrenament prèvies al partit de dijous. Fran Vázquez creu que això serà positiu per al seu descans: “Evidentment si marxem amb dos dies d’antelació del partit serà millor per al nostre descans.”

Confiats però amb intensitat

80368543SM015_ISR_ULEB_Cup_.JPGEl fet d’haver guanyat el Maccabi (83-74) al Palau dijous i al ViveMenorca (74-64) diumenge, és, sens dubte, una injecció positiva per a l’equip blaugrana. L’AXA Barça encararà el proper repte europeu amb més confiança però sense oblidar-se de la intensitat que els ha ajudat a aconseguir els últims bons resultats. “L’equip està concentrat, està amb ganes. Hem jugat partits intensos fins a l’últim minut i ara en ve un altre. Nosaltres no volem dir que guanyarem segur; Primer hem de mirar el joc del Maccabi, hem de jugar a un nivell alt i, al final dels 40 minuts, estarem més contents o menys”, ha assegurat Fran Vàzquez.

Una altra de les claus per lluitar per la victòria contra l’equip israelià està en la defensa. Mario Kasun ha afirmat: “El més important serà la defensa. Coneixem millor l’equip, hem jugat més vegades contra ells, els coneixem, i serà més fàcil, sens dubte.”

Ilyasova viatja però és dubte
Ersan Ilyasova, el jugador més destacat al primer partit de la sèrie a la pista del Maccabi, viatjarà demà amb l’equip però serà dubte fins a l’últim moment. El turc, que es va lesionar al partit disputat al Palau contra els israelians, té una subluxació de la ròtula del genoll esquerre.