Bregar de valent per guanyar (74-64)

06.04.2008 14:11

L’AXA Barça no ha perdut la concentració i ha hagut de lluitar durant els 40 minuts per desfer-se del ViveMenorca. Pepe Sánchez ha sabut conduir l’equip en un partit amb un percentatge baix en el tir exterior.

El ViveMenorca arribava al Palau en una dinàmica molt positiva. La mà de Ricard Casas es nota en els equips que entrena. I els de Maó han sortit a deixar la seva empremta. Joc físic i bona disposició sobre el parquet. Tot i això, els blaugranes han començat bé el matx.

Acumulació de faltes

WEB_07.jpgPerò les faltes personals han condicionat el primer quart. El ViveMenorca s’ha acostat fins a capgirar el marcador tot just acabar el primer període (18-19). Per part visitant, una revinclada al turmell de Ratko Varda ha descentrat el pivot, que s’ha quedat en un punt. El joc interior menorquí quedava encara més debilitat. Cal recordar que Jesús Fernández va ser operat el dijous passat.

Igualtat

Fins arribar al descans, el marcador ha estat ajustat. Stefanov col•locava el 25-28 a l’equador del període. Des de la banqueta blaugrana s’ha mogut l’equip. Defensivament, la zona s’ha combinat amb la individual. Roger Grimau i Fran Vázquez, assistit pel capità, han tornat a avançar l’AXA Barça (31-30).

L’empenta de Grimau ha servit per arribar al descans amb un 37-31. La presència de Pepe Sánchez ha començat a créixer. El base ha passat una bola cap a Basile que, tot i tenir dos defensors, ha llançat. Grimau s’ha assegurat que els punts sumessin.

Comencen les diferències

Els de Xavi Pascual han continuat forts en el joc defensiu. Fruit d’aquesta intensitat, el marcador ha crescut fins als 11 punts durant el tercer quart. Els errors en el tir exterior per part blaugrana i, sobretot, per part visitant han mantingut les diferències.

Bon control

WEB_06.jpgAmb un Barça que guanyava de 14, el ViveMenorca no s’ha deixat anar. Tot al contrari, Marc Fernández —format a les categories inferiors del Barça— i Stefanov han esgarrapat tot el que han pogut. Els blaugranes no els han permès més (74-64).

Pepe Sánchez ha estat el jugador més complet del partit. Sense fer gaire soroll, l’argentí ha acumulat vuit rebots (màxim capturador blaugrana), ha sumat sis punts i ha repartit nou assistències. L’última, a Jordi Trias quan tota la defensa del ViveMenorca tapava la línia de passada amb Fran Vázquez. Pepe és un lector magnífic de les accions de partit.

Amb el 74-64 i la derrota del TAU contra la Penya, l’AXA Barça puja fins a la tercera posició de la Lliga ACB.

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player