Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Cap a Vitoria amb tot per decidir


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

10.06.2007 20:22

Cap a Vitoria amb tot per decidir

Sònia de Alba


Tot i que el Tau Ceràmica hagi empatat la sèrie semifinal a dos, el nivell de bàsquet desplegat pels dos equips ha estat molt semblant. El cinquè partit promet, per sobre de tot, molta emoció.


Vitoria decidirà un dels finalistes de la Lliga ACB 2006-2007. Cap al Fernando Buesa Arena viatja dilluns el Winterthur Barça amb totes les possibilitats intactes. “Després de quatre partits s’ha demostrat a la pista que podíem haver guanyat tots quatre”, ha comentat Dusko Ivanovic en la roda de premsa posterior al quart enfrontament de semifinals. Per la banda vitoriana, a Bozidar Maljkovic no li ha resultat estrany arribar al cinquè partit: “El meu equip estava preparat per arribar al darrer enfrontament”. L’entrenador del Tau no s’ha estat d’elogiar als blaugranes. “El Barça és un equip sòlid, amb un gran entrenador i un club amb molt de prestigi”.

QM3D0882.jpgEls dos tècnics assenyalen al mateix factor per explicar la victòria o la derrota, segons des de quina vessant es miri. Maljkovic ho explica aplaudint la defensa del seu equip per fer que el Winterthur perdés fluïdesa en l’atac. Per Ivanovic l’error més greu comés al Palau ha estat l’ansietat. “Dimarts hem de jugar millor i més tranquils. Has de posar intensitat defensiva contra un equip amb tan talent ofensiu com el Tau”. Jordi Trias coincideix amb el seu entrenador. “Sabem que el Tau és un equipàs però penso que hem tingut les nostres opcions i no hem sabut rematar-ho”. El gironí reconeix que “ens han pogut les ganes de guanyar i tancar l’eliminatòria”. La selecció precipitada de tirs ha estat un dels handicaps del quart partit. “Hem fet llançaments dolents que podien haver entrat -i moltes vegades ha passat i hem acabat guanyant- però avui no hem tingut aquesta sort”.

El factor sort

“Hem guanyat ja allà, per què no tornar-ho a fer”, apunta Ivanovic. Per l’entrenador blaugrana que el joc sigui irregular en certs moments és “absolutament normal”. “Tothom intenta no tenir-los però ens enfrontem dos equips de moltíssima qualitat”. L’equip ja ha aprés la lliçó. De fet, només queden 40 minuts per definir i “el factor sort tindrà molt a veure” apunta qm3d0911.jpgTrias, que afegeix que "els dos equips tenim un nivell similar però pensem que tenim opcions reals de guanyar a Vitoria”. Però, a més de la sort, el Winterthur Barça en ple sap com s’ha de derrotar el Tau. “S’ha de buscar la defensa. Els tirs no saps si t’entraran o no però la defensa sí que saps si la faràs bé. Si després no tenim un bon dia en el tir ja no podem fer-hi res”. Aquesta avaluació l’han feta Trias i també Jaka Lakovic. L’eslovè –el millor en el quart partit- creu que han de jugar “més dur”.

Plenament confiats

La confiança cega de tot l’equip queda palesa en el realisme amb què parlen els blaugranes. “Crec que és possible però no és fàcil”, se sincera Lakovic. “Hem perdut aquest partit però la fe la tenim intacta i així anem a Vitoria”.
Cap a Vitoria amb tot per decidir
"M'agradaria una final contra qui fos"
A Jordi Trias tant l’és si guanya el DKV Joventut o el Reial Madrid l’altra semifinal. L’ala-pivot gironí firma que el Winterthur Barça estigui a la final i prou. “A mi m’agradaria una final contra qui fos” exposa obertament. El Reial Madrid i la Penya també han de jugar el cinquè partit. Serà dimarts a Vistalegre a partir de les 21.00 hores.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 06-07

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana