FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

11.01.2007 17:40

Zambrotta i Oleguer reben l'alta; Deco és dubte

Zambrotta i Oleguer han estat la gran novetat de la sessió preparatòria que ha fet el FC Barcelona aquest dijous al matí. Han rebut l'alta mèdica i podrien jugar contra l'Espanyol. En canvi, la presència de Deco al derbi és dubtosa.


Gianluca Zambrotta i Oleguer Presas, que aquest dijous han rebut l'alta mèdica, han fet el primer entrenament de l'any amb la resta de la plantilla blaugrana després de superar les respectives lesions.

Zambrotta ha completat la sessió preparatòria amb el grup, mentre que el defensa català ha pogut fer només la part física de l'entrenament. Posteriorment, ha fet exercicis en solitari acompanyat d'Albert Roca quan els seus companys feien un circuit de conducció de pilota amb xuts finals a porteria.

Recordem que Oleguer es va lesionar al genoll en el partit de Lliga davant la Reial Societat, mentre que el defensa italià va patir una lesió muscular en la final del Mundial de Clubs del Japó.

Márquez, Giuly, Sylvinho i Iniesta, absents a la sessió

A banda de les incorporacions a l'entrenament, Rafa Márquez, Giuly, Sylvinho i Iniesta han causat baixa a la sessió d'aquest dijous a la Masia. Els quatre jugadors, que van ser titulars al partit de Copa davant l'Alabès, han fet treball de recuperació postpartit al gimnàs del Camp Nou.

Deco, amb molèsties físiques

Un altre blaugrana que no ha pogut participar de l'entrenament del primer equip ha estat el portuguès Deco . El migcampista pateix molèsties musculars que va fer-se en l'entrenament de dimecres a la tarda juntament amb Ronaldinho. L'evolució del jugador durant les pròximes hores determinarà la seva disponibilitat per al derbi.

Sessió molt suau per als titulars contra l'Alabès

L'entrenament a La Masia ha estat una sessió molt suau, durant poc més de mitja hora, per tal que els jugadors que van ser titulars en el partit de Copa del Rei recuperin la forma física. Mentre que els blaugranes que no van disputar el partit de Vitòria han començat ja a preparar el duel de Lliga de dissabte contra l'Espanyol.

Zambrotta i Oleguer reben l'alta; Deco és dubte
Sempre hi ha públic als entrenaments
Com va sent habitual últimament, hi ha molta expectació per seguir les evolucions dels jugadors blaugranes en directe. Després de les vacances de Nadal, aquest matí s'han vist molts aficionats al camp de La Masia presenciant la sessió preparatòria del primer equip en directe. Qui també ha estat present a l'entrenament ha estat Gael Etock, un dels joves jugadors camerunesos del futbol base blaugrana que van recalar al FC Barcelona aquesta temporada.  

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana