FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

11.01.2007 17:15

Deco, dubte per al derbi

Frank Rijkaard no podrà saber fins a última hora si podrà comptar amb Deco per al derbi. El migcampista blaugrana arrossega unes molèsties al recte anterior de la cama dreta i aquest divendres se li faran més proves.


La presència de Deco en el derbi de dissabte no es podrà confirmar fins aquest divendres. Segons informava el comunicat facilitat pels Serveis Mèdics del club, "el jugador va patir en el decurs de l'entrenament de dimecres unes molèsties al recte anterior de la cama dreta."

La lesió muscular greu, descartada

El mateix comunicat destaca que aquest mateix dijous ja se li han fet una ressonància mèdica i una ecografia "que descarten l'existència d'una lesió muscular greu". Tot i això, Frank Rijkaard haurà d'esperar a aquest divendres per saber si pot comptar amb Deco, ja que serà llavors quan se li faran les proves definitives que confirmaran, o no, la seva presència en la llista de convocats per al derbi de dissabte.

El jugador portuguès, que va quedar-se fora de la convocatòria per al partit de Copa, encara no ha pogut debutar en aquest any 2007, ja que per al partit contra el Getafe va ser baixa per sanció.

Foto: Arxiu
Foto: Arxiu

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana