‘Som el que mengem’ arriba al Camp Nou

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

28.10.2011 12:18

‘Som el que mengem’ arriba al Camp Nou

www.fcbarcelona.cat


La Fundació repartirà aquest dissabte al Camp Nou tríptics informatius sobre aquesta campanya i oferirà pomes a tots els assitents que ho desitgin. L’objectiu és sensibilitzar sobre els hàbits alimentaris saludables.


Foto: Arxiu FCB
Foto: Arxiu FCB

La campanya continua
La campanya, on hi col·laboren la Fundació SHE i la Fundació Alícia, va tancar aquest divendres a Tortosa el cicle de xerrades formatives per les universitats catalanes, on hi han participat com a ponents experts en nutrició i exjugadors del FC Barcelona. Després de l’acció al Camp Nou de dissabte, ‘Som el que mengem’ continuarà el seu camí per diverses instal·lacions esportives de Catalunya per arribar a uns 17.000 joves del territori.
      
Després de la bona arrencada de “Som el que fem, som el que mengem” el mes de setembre passat, amb Valentí Fuster i Ferran Adrià i, just quan estan finalitzant les xerrades formatives de la campanya, amb èxit de convocatòria, per set universitats catalanes, el projecte arriba al Camp Nou, coincidint amb el Barça-Mallorca.
 
Repartiment de pomes 
 
L’objectiu és apropar aquest projecte de la Fundació al soci i al barcelonista per fomentar el seu sentit de la responsabilitat sobre les conseqüències positives que reporta practicar esport amb regularitat i seguir una dieta saludable. Per aconseguir-ho, tots els barcelonistes que s’apropin a l’Estadi aquest dissabte, trobaran al seu seient un tríptic informatiu amb ‘Deu consells per una alimentació deu” i, en acabar el partit, s’oferiran pomes a les portes de l’Estadi a tots aquells que ho desitgin, gentilesa de l’empresa Giropoma.
 
Menció en la prèvia del Barça-Mallorca
 
A més a més, en la prèvia del Barça-Mallorca, l’‘speaker’ del Camp Nou, Manel Vich, farà una menció al projecte, es podrà veure una lona de la campanya a la gespa i, tant els videomarcadors com l’‘speed-time’ oferiran informació sobre el tema. Aquesta acció de proximitat també es va dur a terme al Palau, aquest dijous, per al partit Barça Regal-Asseco Prokom, on també es van repartir fulls informatius.
      

Notícies Fundació