Els valors del Barça, a Times Square

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

27.10.2011 12:34

Els valors del Barça, a Times Square

www.fcbarcelona.cat


Coincidint amb el Dia Mundial de la Pòlio, celebrat el dilluns 24 d’octubre, en una de les pantalles de Times Square de Nova York es va poder veure una fotografia de l’acord entre el Barça i la Fundació Gates.


Foto: Bill & Melinda Gates Foundation
Foto: Bill & Melinda Gates Foundation

      
L’entesa entre el FC Barcelona i la Fundació Bill & Melinda Gates ha recorregut el món sencer. Coincidint amb el Dia Mundial de la Pòlio, que es va celebrar el dilluns dia 24 d’octubre, en una de les pantalles de Times Square de Nova York es va poder veure una fotografia corresponent a l’acte de presentació de l’acord entre les dues entitats quan van encetar un camí conjunt per eliminar l’1% de poliomielitis que encara existeix al món.
 
Fent equip per acabar amb la pòlio
 
La instantània, amb Bill Gates, Sandro Rosell i Pep Guardiola amb una samarreta del Barça a les mans i l’eslògan ‘End Polio’, es va poder veure a través de les pantalles de la distribuïdora de continguts i notícies, PR Newswire, amb el titular: “El FC Barcelona i la Bill & Melinda Gates Foundation fan equip per acabar amb la pòlio”. D’aquesta manera, el compromís i els valors del Barça, en aquest cas concret en la lluita contra la poliomielitis, han arribat a l’aparador informatiu urbà més important del món.
 
Per reforçar aquest compromís de les dues entitats en la lluita per l’eradicació de la pòlio, dilluns passat es va fer públic un vídeo de sensibilització sobre la causa protagonitzat per Bill Gates, Sandro Rosell i Pep Guardiola.

Notícies Fundació