La Fundació s’explica davant d’Amalgama-7

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

14.12.2010 11:59

La Fundació s’explica davant d’Amalgama-7

www.fcbarcelona.cat


Sergi González, secretari del Patronat de la Fundació, va explicar el cap de setmana passat la missió de la Fundació en una jornada de ponències organitzada per la institució privada d’ajuda a l’adolescència, Amalgama-7.


El dissabte 11 de desembre es va celebrar la 12a edició de la Jornada d'avaluació, debat i dinar del Nadal 2010 d'Amalgama-7 i la Fundació Portal a Can Ribas de Montbui. Amalgama-7 és una institució privada especialitzada en el treball preventiu, educatiu i terapèutic amb adolescents i joves i les seves famílies, que ofereix una atenció integral a aquells qui sol·liciten una demanda assistencial.

Explicació de la missió de la Fundació
 
La Fundació FC Barcelona va ser convidada a participar en aquest acte i va estar representada per Sergi González, secretari del Patronat. La sessió  es va iniciar amb una jornada de ponències en què González va exposar els valors i objectius de la Fundació FC Barcelona i va cloure la seva ponència amb l’obsequi d’una samarreta de Lionel Messi dedicada als nois i noies d’Amalgama-7, en representació de l’equip i la institució.
El patró Sergi González, en un moment de la seva ponència. Foto: Amalgama-7
El patró Sergi González, en un moment de la seva ponència. Foto: Amalgama-7
Jornada de caràcter interdisciplinari
Amalgama-7 celebra anualment aquesta jornada de caràcter interdisciplinari amb un objectiu educatiu i terapèutic, on s’apleguen familiars de nois i noies atesos, professionals de l’àmbit de la judicatura, la pediatria, la psiquiatria i la medicina comunitària i de família, amb professionals de l’àmbit educatiu i de l’atenció social.


Comparteix a

Notícies Fundació