El Palau acull la marxa Special Olympics

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

21.11.2010 12:31

El Palau acull la marxa Special Olympics

www.fcbarcelona.cat


La tretzena marxa Special Olympics ha finalitzat al Palau Blaugrana, on l’espectacle, la música i l'entrega de premis han posat el punt final a aquesta marxa que ha implicat centenars de persones per la causa.


Amb motiu del dia internacional de les persones amb discapacitat (3 de desembre), i com en les edicions dels últims anys, la marxa Special Olympics ha finalitzat al Palau Blaugrana. Els participants, que han sortit de la plaça Maria Cristina i s'han dirigit a les dependències del FC Barcelona, han fet del Palau una autèntica festa. Entre la diversitat d’espectacles, ha destacat, per la seva espectacularitat, l’actuació de X-dunkers, uns acròbates del bàsquet estil NBA. 

2010-11-21_XIII_MARXA_SPECIAL_OLYMPICS_009.jpgEn aquesta festa, en la que hi ha col·laborat la Fundació FC Barcelona, hi han estat presents els jugadors del planter del bàsquet blaugrana, que han repartit obsequis per al públic. Per part del FC Barcelona, la directiva de l’Àrea Social, Pilar Guinovart, i el secretari del patronat de la Fundació, Sergi González, han representat el Club en aquesta trobada tan emotiva. Guinovart, per la seva part, ha entregat els premis al valor esportiu i ha recordat que el president Rosell “des sempre ha estat al costat dels Special Olympics, sempre us ho ha donat suport”.

El primer equip, un exemple de valors

2010-11-21_XIII_MARXA_SPECIAL_OLYMPICS_005.jpgEls Special Olympics veuen en els jugadors del primer equip de futbol tot un exemple dels valors que s’han de seguir i admirar. La solidaritat, l’esportivitat i el sentit de l’amistat són alguns dels valors que es desprenen d’aquest equip guanyador i, per reflectir-ho, al Palau s'ha passat un vídeo en el qual s'hi feia referència, i on es podia veure com els jugadors del Barça s'entrenaven amb els esportistes discapacitats.

Record per al 'meeting' de Figueres

El Palau ha recordat l’èxit que va tenir el primer 'meeting' internacional Special Olympics que es va celebrar a Figueres ara fa un mes. Allà el Barça hi va ser representat pel seu president, Sandro Rosell, la directiva de l’Àrea Social, Pilar Guinovart, i el directiu de l’Àrea Tecnològica, Dídac Lee.

Fotos: Àlex Caparrós - FCB.
Fotos: Àlex Caparrós - FCB.
Els guardonats
La marxa també ha acollit la II Edició dels Premis Nacionals Special Olympics, que ha entregat els premis al valor esportiu:

Premi d’Honor
Pasqual Maragall

Premi al valor esportiu
Marta Gómez
Club Natació Sabadell (com a premi al col·lectiu)

Premi al compromís solidari
Associació de Voluntaris Figueres-Alt Empordà

Premi a la responsabilitat social
La Caixa


Comparteix a

Notícies Fundació