Grimau, padrí de la Marxa Special Olympics

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

18.11.2010 19:00

Grimau, padrí de la Marxa Special Olympics

www.fcbarcelona.cat


Aquest dijous s’ha presentat a la Sala de Premsa del Palau Blaugrana la XIII Marxa Special Olympics que se celebrarà el proper diumenge dia 21. El padrí d’aquesta iniciativa ha estat Roger Grimau.


Aquest dijous s’ha presentat oficialment la XIII Marxa Special Olympics que s’iniciarà el proper diumenge dia 21 i en la que hi col·labora la Fundació FC Barcelona. Un any més, el tret de sortida es donarà des de la Plaça Maria Cristina de Barcelona i tancarà el seu recorregut amb una gran festa al Palau Blaugrana.

Un honor per a Grimau

Han assistit a aquesta presentació el jugador del Regal FC Barcelona, Roger Grimau; Sergi González, secretari del Patronat de la Fundació FC Barcelona; Francesc Martínez de Foix, president de la Federació ACELL i Josep Pijoan, president de Special Olympics Catalunya. Grimau ha recordat que, per a ell, “és un plaer i un honor” haver estat anomenat padrí de la marxa. El capità del Regal FC Bacelona s’ha adreçat també als esportistes que formen part de Special Olympics i els ha assegurat que ells fan “gran el bàsquet”.
 
Festa lúdica al Palau
 
Les previsions indiquen que en la Marxa de diumenge hi participaran més de 1.500 persones. El tret de sortida es donarà a les 11 del matí i la cursa clourà al Palau Blaugrana amb una festa lúdica que comptarà amb les actuacions d’Elena Gadel i Drac Nu, entre d’altres. Durant l’acte, també s’entregaran els II Premis Nacionals Special Olympics.
D'esquerra a dreta, Francesc Martínez de Foix, Sergi González, Roger Grimau i Josep Pijoan. Foto: Àlex Caparrós / FCB
D'esquerra a dreta, Francesc Martínez de Foix, Sergi González, Roger Grimau i Josep Pijoan. Foto: Àlex Caparrós / FCB


Comparteix a

Notícies Fundació