El primer equip, amb l’art solidari

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

12.11.2010 13:37

El primer equip, amb l’art solidari

www.fcbarcelona.cat


Els jugadors i tècnics de primer equip han signat aquest divendres un quadre de Pepa Poch que l’artista ha donat a la Fundació FC Barcelona. L’obra servirà per engegar iniciatives de ‘fundraising’.


Abans de l’entrenament del primer equip d’aquest divendres els jugadors del FC Barcelona han estampat la seva signatura sobre un llenç. No es tracta d’un llenç qualsevol, és ‘El cel del Barça’, una obra de l’artista catalana Pepa Poch que ella mateixa ha donat a la Fundació. L’obra representa, amb una gran riquesa cromàtica, un escut del Barça i tots els signants han reconegut la seva vàlua. “El repte era plasmar quelcom que toqués de prop els culers”, assegura Poch, que reconeix que el valor de la seva obra “és molt personal”.

També amb la signatura de Rosell 

2010-11-12_ENTRENO_133.JPG‘El cel del Barça’, de gairebé 2 m x 2 m, ha anat guanyant encara més valor durant el matí amb les rúbriques dels jugadors del primer equip i de tot l’‘staff’ tècnic i mèdic. L’última persona a estampar la seva firma sobre l’obra ha estat el president Sandro Rosell, que ha aprofitat per felicitar l’artista i agrair-li la seva generosa donació. “És la unió de l’art pictòric amb l’art de saber jugar a futbol”, ha assegurat Ramon Pont, directiu del FC Barcelona i vicepresident de la Fundació.
El club buscarà una ubicació per a l’obra que faci honor al seu valor i s’estudiaran diverses vies de reproducció que puguin generar fons per a projectes de la Fundació.
     
Villa, en el moment de firmar sobre el llenç. Fotos: Miguel Ruiz / FCB
Villa, en el moment de firmar sobre el llenç. Fotos: Miguel Ruiz / FCB
Autora internacional
Les obres de Pepa Poch s’han exposat arreu del món. A més d’obres pictòriques, Poch també crea peces de roba i escultures pensades per al seu ús en la vida quotidiana, com ara calzes i recipients que serveixen per menjar. També és membre de l’International Colour Authority, el comitè que dictamina quin és el color que marca la tendència cada any.


Comparteix a

Notícies Fundació