Visita al centre logístic més gran de l’UNICEF

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

09.11.2010 12:23

Visita al centre logístic més gran de l’UNICEF

www.fcbarcelona.cat


Ramon Canela, vicepresident del patronat de la Fundació, ha visitat el centre logístic més gran de l’Unicef, ubicat a Copenhaguen. La visita va servir per establir contacte i estrènyer lligams amb aquesta divisió de l’Agència de les Nacions Unides.


El vicepresident del Patronat de la Fundació FC Barcelona, Ramon Canela, ha visitat recentment la seu central de la Divisó de Subministraments de l’Unicef, situada a Copenhaguen. Allà, Canela va ser rebut per Shanelle Hall, directora d’aquesta divisió, i el seu equip. Des d’aquest centre se subministra, en l’àmbit mundial, els materials educatius, sanitaris, recreatius, etc., que necessiten els diferents programes d’aquesta agència de les Nacions Unides.

Reforçar la marca Barça

SD10-606.jpgCanela va aprofitar l’ocasió per estrènyer lligams amb aquesta divisió de l’Unicef, que treballa amb les 156 oficines en el terreny, i va compartir els valors que vehicula el FC Barcelona a través de la seva Fundació. “El millor favor que podem fer a la marca Barça és associar-la a organitzacions com l’Unicef que ajuden a la infància”, ha assegurat Ramon Canela.

De Copenhaguen al món

Durant la visita, Canela va conèixer el magatzem d’aquesta seu, que té una extensió de 3 camps de futbol. En aquest s’hi emmagatzemen els diferents materials i equips que es necessiten al terreny; com l’anomenat ‘School-in-a-box’, que conté el material educatiu per a una classe de 40 estudiants o l’equip d'obstetrícia, que té tots els elements per ajudar que les dones, en centres molt primaris, puguin donar a llum dignament i en condicions higièniques. “La feina que es fa des d’aquest centre és perfecta, tot està ordenat, cuidat. Unicef és una entitat amb què es pot confiar”, comenta Canela. 
Ramon Canela, amb l'equip de la Divisió de Subministraments de l'Unicef. Foto: Yvonne Thoby / UNICEF
Ramon Canela, amb l'equip de la Divisió de Subministraments de l'Unicef. Foto: Yvonne Thoby / UNICEF
Respondre a les emergències
L’UNICEF adquireix i subministra un ventall de productes per donar suport als programes que es fan en països en desenvolupament i respondre a situacions d'emergència humanitària. L'any passat els productes d'UNICEF van arribar a 137 paisos. La Divisió de Subministraments d'UNICEF treballa amb dos objectius que enmarquen totes les tasques: assegurar la disponibilitat de productes per a la infància de qualitat i a bon preu a nivell global i assegurar que aquests productes essencials per a la supervivència i el desenvolupament de la infància arriben a l’àmbit local.


Comparteix a

Notícies Fundació