Reunió del Patronat de Fundació

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

05.11.2010 17:54

Reunió del Patronat de Fundació

www.fcbarcelona.cat


Els membres del Patronat de la Fundació FC Bacelona s’han reunit aquest divendres en sessió de treball a l’avantllotja de Camp Nou. El patronat tutelarà cadascun dels projectes.


Aquest divendres s’ha celebrat una nova reunió del Patronat de la Fundació FC Barcelona, el màxim òrgan de govern d’aquesta entitat. La sessió, celebrada a l’avantllotja del Camp Nou, ha estat presidida per Ramon Pont, vicepresident primer del patronat i directiu del FC Barcelona, i ha servit per fer el seguiment habitual dels diferents projectes i explorar noves línies de treball.

Nou “rol” dels patrons

Josep Cortada, director general de la Fundació, també ha estat present en aquesta reunió i ha recordat “el nou rol” que ha adquirit el Patronat de la Fundació. En aquesta nova etapa els patrons “es corresponsabilitzen del seguiment dels diferents projectes i de proposar noves idees”. Aquestes reunions, que es realitzen aproximadament cada tres setmanes, estan servint per dissenyar el quadre programàtic de la Fundació per als propers anys.
Els patrons, en un moment de la reunió a la sala Fundació de l'avantllotja de l'estadi. Foto: Àlex Caparrós / FCB
Els patrons, en un moment de la reunió a la sala Fundació de l'avantllotja de l'estadi. Foto: Àlex Caparrós / FCB


Comparteix a

Notícies Fundació