Fer realitat un somni

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

05.11.2010 14:42

Fer realitat un somni

www.fcbarcelona.cat


La Fundació FC Barcelona facilita que els infants amb malalties greus puguin conèixer els jugadors del primer equip i acompleixin així un dels seus somnis. Més d’una trentena d’infants es beneficien d’aquesta activitat anualment.


Es tracta d’una tasca a l’ombra, sovint amb poca visibilitat però que genera una immensa felicitat als seus beneficiaris. La Fundació FC Barcelona treballa intensament per fer realitat els somnis de desenes d’infants que pateixen malalties greus i que tenen un desig: conèixer el seu ídol del primer equip.

Visites periòdiques

Kilian_164.JPGLa Fundació facilita i gestiona periòdicament aquestes visites que s’acostumen a realitzar després dels entrenaments del primer equip, a la Ciutat Esportiva, en coordinació amb la Fundación Ilusiones / Make-A-Wish Spain y la Fundación Pequeño Deseo, dues entitats que treballen també en aquesta línia.

Sensibilitat amb els més vulnerables

Trobar-se amb Messi, Iniesta, Puyol o qualsevol dels cracs del primer equip permet que aquests infants se sentin protagonistes del seu propi somni. L’estona durant la qual es fan fotos amb ells o els demanen autògrafs suposa un instant de felicitat impagable en el si d’unes famílies que estan travessant moments difícils. Amb aquesta iniciativa, la Fundació demostra, un cop més, la seva sensibilitat envers els infants més vulnerables de casa nostra.
Un dels beneficiaris d'aquesta iniciativa va poder conéixer Andrés Iniesta.
Un dels beneficiaris d'aquesta iniciativa va poder conéixer Andrés Iniesta.
També hi ha regals
A més, la Fundació FC Barcelona ofereix a tots aquests infants un lot de marxandatge del Club que inclou banderins, gorra, pins i altres objectes oficials del FC Barcelona. En alguns casos són els infants els que entreguen també els seus regals personals als futbolistes. Un dibuix o una polsera són en aquests casos obsequis comuns que els jugadors guarden amb especial estima.


Comparteix a

Notícies Fundació