Sensibilització sobre la sida al XICS Sta. Coloma

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

28.10.2010 13:45

Sensibilització sobre la sida al XICS Sta. Coloma

www.fcbarcelona.cat


El XICS Sta. Coloma ha ofert als seus beneficiaris una xerrada de sensibilitzacó sobre el VIH/Sida, impartida per la iniciativa ‘Dance4life’, que pretén donar a conèixer aquesta malaltia als joves a través d’activitats lúdiques.


El centre XICS Sta Coloma, impulsat per la Fundació FC Barcelona, continua aportant als seus beneficiaris eines per reforçar la seva educació i la seva formació com a persones. Aquest dimarts, una vintena dels seus beneficiaris van participar en un taller de sensibilització sobre el VIH/Sida impartit per ‘Dance4life’, una iniciativa interaccional creada per enfortir els joves de tot el món per aturar aquesta epidèmia. 

Foment de la salut

PA271094.JPGVa ser una tarda diferent, amb una activitat atractiva i innovadora. Un equip d’educadors d’aquesta ONG van utilitzar projeccions de vídeos, representacions teatrals i tallers de dansa per oferir informació als joves sobre aquesta malaltia i com prevenirla. “Amb aquesta activitat treballem un dels nostre objectius princpals, el del foment de la salut, des d’una perspectiva més dinàmica on els nois i noies participen activament”, assegura Tània Plaza, directora del XICS de Santa Coloma. 

Ballant contra la sida
 
La part més divertida de la sessió va ser el taller de ball. Els educadors de ‘Dance4life’ van ensenyar als beneficiaris del XICS la dansa ‘The Drill’, un ball amb reminiscències hip-hop amb una lletra que reflexiona sobre diferents temes relacionats amb el VIH/Sida com la responsabilitat o l’autocura.
 
 
.
Sensibilització sobre la sida al XICS Sta. Coloma
Activitat oberta
Amb aquesta activitat el centre XICS Santa Coloma també ha treballat un altre dels seus objectius principals, el de la integració social, ja que en el taller hi van participar altres joves del barri, pertanyents al Centre Obert Rialles de la localitat.


Comparteix a

Notícies Fundació