Acord amb Children United

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

24.02.2011 14:18

Acord amb Children United

www.fcbarcelona.cat


La Fundació FC Barcelona signa un acord d’intencions amb la xarxa d’entitats Children United, inspirada en el llegat de Shimon Peres, amb l’objectiu de fomentar la cohesió social entre els infants israelians i els palestins.


La directiva Susana Monje amb Antonio Moura, de Children United, en el moment de la signatura de l'acord.
La directiva Susana Monje amb Antonio Moura, de Children United, en el moment de la signatura de l'acord.

L’organització Children United i la Fundació FC Barcelona han signat un acord d’intencions per tal de promoure el rol positiu que l’esport pot jugar en els procés de pau en el marc del conflicte israeliano-palestí. L’acord el va signar aquest dimecres a Madrid la directiva del FC Barcelona, Susana Monje, com a representant de la Fundació FC Barcelona. Per part de Children United va assitir Antonio Moura, acompanyat d'Ofra Eshed, consellera de Presidència d'Israel.
 
Promoure el diàleg entre nacions
 
Children United ha estat fundada per servir de paraigua a totes les iniciatives que usen l’esport com a eina central per promoure el diàleg entre les nacions, amb un focus especial en el conflicte israeliano-palestí. Inspirada en el llegat del president israelià Shimon Peres, les iniciatives emmarcades a Children’s United lluiten per garantir els valors de l’equitat entre aquest col·lectiu.
 
L’esport i el canvi social
 
Les dues entitats es comprometen a organitzar accions conjuntes en aquesta línia, que promoguin l’esport com a eina per al canvi social i que uneixin els infants israelians i palestins, així com els seus monitors esportius i els seus educadors. Ambdues entitats es comprometen també a cercar fons conjuntament per dur a terme les activitats que es derivin d’aquesta entesa.
   

Notícies Fundació