La recollida d’aliments es farà a l’abril

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

23.02.2011 13:17

La recollida d’aliments es farà a l’abril

www.fcbarcelona.cat


Aquest dimarts a la tarda es va celebrar una nova reunió de treball del Patronat de la Fundació FC Barcelona. Es va debatre, entre d’altres temes, sobre l’aliança amb l’Unicef i el projecte amb la Fundació Banc dels Aliments.


Foto: FCB / Arxiu
Foto: FCB / Arxiu

La sala Fundació de la Llotja del Camp Nou va acollir aquest dimarts a la tarda una nova reunió de treball del Patronat de la Fundació FC Barcelona. En aquesta trobada del màxim òrgan de govern d’aquesta entitat es va debatre sobre l’aliança amb l’Unicef i també hi va participar Paloma Escudero, directora executiva de l’Unicef a l’Estat espanyol, que va explicar als patrons possibles línies de treball conjunt amb vista al futur de l’entesa.
 
Recollida d’aliments, a l’abril
 
L’entesa amb la Fundació Banc dels Aliments també va ser un altre dels punts de l’ordre del dia. Aquest projecte, que ja es va anunciar fa unes setmanes per part de la Junta Directiva del Club, pretén fer una recollida d’aliments durant el mes d’abril destinada a ajudar a pal·liar les necessitats alimentàries de les persones que passen fam a Catalunya.
 
Participació al Global Sports Forum
 
Amb referència a la participació de la Fundació en actes socials i de debat, es va anunciar la seva presència al proper Global Sports Forum 2011, que se celebrarà del 9 a l’11 de març a Barcelona. Allà la Fundació disposarà d’un espai per donar a conèixer als participants en aquest congrés quina és la missió i els principals objectius de la responsabilitat social corporativa del FC Barcelona.

Notícies Fundació