Acord amb Fundación Ilusiones Make-A-Wish Spain

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

01.02.2011 13:25

Acord amb Fundación Ilusiones Make-A-Wish Spain

www.fcbarcelona.cat


La Fundació FC Barcelona i la Fundación Ilusiones Make-A-Wish Spain han signat un acord de col·laboració amb l'objectiu de compartir les il·lusions de tots els nens malalts de gravetat dels cinc continents.


Des de l'any 2002, la Fundació FC Barcelona i la Fundació Ilusiones / Make-A-Wish Spain han col·laborat conjuntament fent realitat el somni de molts infants malalts greus que desitgen conèixer els seus ídols del primer equip del FC Barcelona. Amb l’entesa que s’ha signat aquest dimarts, les dues Fundacions segellen un acord que permetrà continuar amb aquesta encomiable tasca, ajudant infants dels 36 països on Make-A-Wish és present.

Una activitat amb un “impacte molt positiu”

2011-02-01_FIRMA_CONVENIO_FUNDACIO_FCB_FUNDACION_MAKE_A_WISH_005.jpgLa signatura d'aquest acord s'ha dut a terme a les oficines del Club. Per part del FC Barcelona ha segellat aquest acord Josep Cortada, director de la Fundació FC Barcelona, acompanyat de Sergi González, membre del Patronat. “Volem donar continuïtat a una feina que es porta fent des de fa gairebé deu anys. Estem molt orgullosos d’aquesta activitat perquè té un impacte molt positiu entre els seus beneficiaris”, ha assegurat Josep Cortada.
 
“Conèixer els campions”
 
Representant Fundació Ilusiones / Make-A-Wish Spain han assistit Tania Rausell, presidenta i fundadora d'aquesta entitat, acompanyada de John Stettner, president de Make-A-Wish Foundation International i de Stacey Harrys, vicepresident of Corporate Alliances. Segons Tania Rausell, aquest acord “suposa una garantia de futur per a tots aquells infants malalts que volen conèixer els campions del Barça i fer-ho també com uns campions més”.
Josep Cortada, director general de la Fundació FC Barcelona, amb Tania Rausell, presidenta de Fundación Ilusiones / Make-A-Wish Spain. Foto: Àlex Caparrós - FCB
Josep Cortada, director general de la Fundació FC Barcelona, amb Tania Rausell, presidenta de Fundación Ilusiones / Make-A-Wish Spain. Foto: Àlex Caparrós - FCB


Comparteix a

Notícies Fundació