Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Nalo, amb l’equip


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

12.11.2009 11:01

Nalo, amb l’equip

Sònia de Alba


Reinaldo García ja ha pogut entrenar amb la resta dels seus companys. Amb una protecció especial en el dit, el jugador argentí anirà convocat divendres en el partit contra el GEiEG tot i que probablement no jugarà.


Després de quatre setmanes de baixa per la fractura en el segon dit de la mà dreta, Reinaldo García ha rebut la notícia que formarà part de la convocatòria pel partit contra el GEiEG. L’argentí és probable que no jugui, però el fet de ser amb l’equip és un element molt important tant per a ell com per a la plantilla.

Nalo durà una protecció especial perquè encara el dit està tou. Cal recordar que el defensa va tenir una fractura interfalàngica distal del segon dit de la mà dreta , una lesió que requereix un període de convalescència de prop del mes i mig. L’evolució de García ha estat molt bona i per això, i perquè comenci a adquirir els hàbits de l’equip de nou, ha rebut el premi de la convocatòria pel partit que demà, divendres, 13 de novembre, el Barça Sorli Discau disputarà contra el GEiEG.

Nalo, amb l’equip


Comparteix a

Notícies Hoquei

Temporada 09-10

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana