Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Reinaldo, 6 setmanes de baixa


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

16.10.2009 16:06

Reinaldo, 6 setmanes de baixa

Sònia de Alba


Un trencament al segon dit de la mà dreta obliga Reinaldo García a ser baixa durant un mes i mig. El jugador va rebre un cop fortuït que li va provocar una fractura.


La primera valoració va ser simplement d'un cop al segon dit de la mà dreta. Reinaldo García, en una acció fortuïta, va rebre un cop durant la sessió d'entrenament de dimecres. El cop, a l'altura de l'ungla, va ser més escandalós del que es preveia perquè li va provocar un petit tall.

Tot i això, Nalo no va sentir més molèsties. Durant la jornada de dijous l'evolució era correcta i el defensa tenia previst entrenar-se aquest migdia. Però el dolor ha estat més intens. Per això, el Servei Mèdic del FC Barcelona Sorli Discau s'ha estimat més dur a terme unes proves radiològiques que han diagnosticat una fractura interfalàngica distal del segon dit de la mà dreta.

La fèrula ortopèdica que ha de dur li immobilitzarà el dit durant pràcticament un mes. A partir d'aquí, el jugador haurà de recuperar la força a la mà. En total, una baixa de sis setmanes.Reinaldo, 6 setmanes de baixa
Treball físic
L'estic queda apartat durant aquest període de convalescència però no el treball de fons. Aquest migdia Reinaldo García ja s'ha entrenat. Ho ha fet al Miniestadi, amb cursa continua, amb el fisioterapeuta Gabriel Layunta.


Comparteix a

Notícies Hoquei

Temporada 09-10

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana