Paüls: “Pensava que seria més complicat”

Hoquei patins

18.10.2008 11:35

El Barça Sorli Discau ha sumat el primer triomf a la Lliga europea. El camí cap a la reedició del títol continental es va fer a la pista alemanya de l’Iserlohn per 2-7 en un partit més fàcil del previst.

Tot i la diferència de partida entre el Barça Sorli Discau i l’Iserlohn, el cert és que l’equip alemany ha presentat unes credencials molt respectables aquesta temporada. El primer rival blaugrana a la lligueta de la Lliga europea d’hoquei patins s’ha reforçat amb tres jugadors que volen ser la columna vertebral per reeditar el títol de la Bundesliga i intentar oferir una bona imatge a Europa.

Partint d’aquesta premissa, els de Quim Paüls esperaven una resposta interessant de l’Iserlohn. Per evitar sorpreses, els blaugranes van sortir forts.

“Hem resolt un partit que pensava que seria més complicat”, comentava el tècnic del Barça en guanyar per 2-7 l’Iserlohn.

Domini absolut

El primer equip d’hoquei patins va saber dur el ritme de joc des del primer minut fins al final.

“El partit ha estat còmode. L’equip ha sortit molt concentrat i, abans d’arribar al descans, tot ja s’havia decidit”, argumentava Paüls. I és que els seus homes van jugar plenament concentrats. “Hem donat la cara quan tocava”, defensava l’entrenador blaugrana.

Tot i això, amb un resultat de 0-5 després de 25 minuts, l’equip va deixar-se anar lleument al segon període. Paüls ho expressava així: “A la segona part l’equip s’ha relaxat comprensiblement una mica. No té més transcendència.” El parcial durant aquest impàs va ser d'empat a dos.

A causa de l’absència de Mia Ordeig, que es va quedar a Barcelona per culpa d'uns problemes al peu, Quim Paüls va donar minuts al júnior Lluís Ferrer. El tècnic valorava amb bona nota el temps del jugador del planter a la pista: “Ho ha fet molt bé.”
La normalitat desitjada
La vida del Barça Sorli Discau cobreix una nova fase. Després d’un inici de temporada extremadament exigent pel volum de partits, la primera plantilla d’hoquei patins no tornarà a competir fins dissabte de la setmana que ve. Serà al Palau contra el Proinosa Igualada (18.00 h). D’aquesta manera, els blaugranes tenen una setmana de temps per preparar el partit.

“No descansarem, ens entrenarem”, s’afanyava a puntualitzar Quim Paüls, que des de fa molt de temps sospira per poder treballar amb calma amb el seu equip.

Tot i la falta de temps per corregir errors i, en definitiva, per entrenar-se, l’equip ha anat superant els esculls. “El més important en aquest període és que, sense fer grans partits, hem anat resolent i sumant victòries. Ara tindrem temps per recuperar-nos del cansament i de les lesions”, concloïa l’entrenador blaugrana.